H C

JEDINO U VEZI FORUMA. Ostala pitanja postavite u odgovarajuci podforum ili ce biti obrisana bez premestanja.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

IVANHC

H C

Post by IVANHC » 06 May 2008, 11:22

Ljudi zasto nema tema o hc muzici?
Ima sve pa cak i narodna a hc nema,nerazumem :grummel_2:

Derrick
MF veteran

Re: H C

Post by Derrick » 06 May 2008, 11:45

Šta je tu nerazumljivo - jednostavno nema (mnogo) ljubitelja tog muzičkog pravca na ovim stranicama. 8) Ako misliš na HC Punk, ja sam to slušao pre nekih 6-7 godina u jednom vrlo kratkom periodu. Posle sam prešao na melodični HC Punk, pa na tzv. Technical Punk, pa na funk, progressive i jazz. Mišljenja sam da svaki muzičar (amater ili profesionalac) vrlo brzo "preraste" taj muzički pravac i shvati da u njemu baš i nema mnogo muzike i mogućnosti za napredovanje i improvizaciju. Pre će biti da je to muzika za tinejdžere koji bi da se, kao, bune protiv nekih nepravdi, sviraju u bendu (ali ne mnogo da se muče da nauče da sviraju) i/ili poziraju. Just my two cents.... :)

viden

Post by viden » 06 May 2008, 11:53

IVANHC wrote:Ljudi zasto nema tema o hc muzici?
Pa slobodno pokreni neku temu :) .

IVANHC

Post by IVANHC » 07 May 2008, 10:36

@derrick
Kako to mislis da smo to prerasli?
Ja sviram bubnjeve vec 14 god i idalje sviram hard core.
To sto ti mislis da je kao lako to je zato sto nisi slusao prave bendove.
Sta je metal kao tesko svirati ili rok ili narodnjake-daj nemoj da si smesan.
Pazi ima tema o narodnoj muzici a nema o hard coru nema nikakvog smisla.

MA ZABORAVITE :evil:

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 07 May 2008, 11:07

IVANHC wrote:@derrick
Kako to mislis da smo to prerasli?
Ja sviram bubnjeve vec 14 god i idalje sviram hard core.
To sto ti mislis da je kao lako to je zato sto nisi slusao prave bendove.
Sta je metal kao tesko svirati ili rok ili narodnjake-daj nemoj da si smesan.
Pazi ima tema o narodnoj muzici a nema o hard coru nema nikakvog smisla.

MA ZABORAVITE :evil:
Ama covece opusti se,to je samo Derrick...Cim sam video da si otvorio ovu temu znao sam da ce on doci i napisati kako je to on "prerastao". :lol: Ima jos puno ljudi na ovom forumu nije on jedini.Otvori temu,pisi sta hoces,doci ce vec neko koga ce to zanimati...evo ja licno ne volim HC,ali boze moj,kakav bi to svet bio kad bi svi bili isti...

Dakle,opusti se,ohladi se,pocni lepo raspravu o HC-u,i uzivaj u razgovoru sa drugim ljudima na ovom kick-ass forumu... 8)

IVANHC

Post by IVANHC » 07 May 2008, 12:30

Poz za goodlikesweeper :lol:

Necu da budem bezobrazan i zahtevan ali molio bi od moderatora ili urednika ili vec koga
da na index stranicu ubace i HARD CORE kao pravac u muzici.
Da i mi koji volimo hc komentarisemo o bendovima , bubnjarima , gitaristama , koncertima , spotovima itd.
Ovde u ZR-u imam jako puno drugara koji i sviraju i slusaju ovu muziku,kada ih pitam zasto se ne uclane na forum svi govore da za njih tamo nema nista zanimljivo.
Meni je iskreno forum do jaja samo kad bi jos ovo odradili bili bi kraljevi/ :P

cccira
MF veteran

Post by cccira » 07 May 2008, 15:02

HC ne mozes svrstati medju ove pravce koje vec imamo, zato sto nije pravac vec vise podpravac
Tako da napravi lepo temu u nekom od ponudjenih foruma koje vec imamo, u zavisnosti koji HC slusas

kumkat
Site Admin

Post by kumkat » 07 May 2008, 15:17

IVANHC wrote:.....Meni je iskreno forum do jaja samo kad bi jos ovo odradili bili bi kraljevi/ :P
Pa mi smo i ovako kraljevi..... ali razmotricemo...

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 07 May 2008, 15:43

Nema ga jer je "srodan" punku....mozda blizi metalu.... Uglavnom, mozemo mi da roknemo 100 muzickih pravaca i da u 37 ima po jedna tema a u svim ostalim zajedno 2 posta. I u ovome sto sada stoji se malo pise.
Ok...sad cu da stavim. Ako se ne bude pisalo u tom podforumu spojicu ga sa punkom ili metalom, ili jednostavno sve teme iz njega baciti u "ostalo".

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 07 May 2008, 16:56

Nisam ni rekao da je lako, ali svirao sam i slušao sve od Minor Threat-a i Agnostic Front-a, preko Gorilla Biscuits-a i Biohazard-a, do Chain Of Strenght-a i sličnih bendova. To što ti HC sviraš 14 godina ne znači da je on težak za svirku i/ili da ga ja nisam prevazišao u muzičko-tehničkom smislu (inače, teče deveta godina kako sviram bubnjeve, tako da sam daleko od početnika)... BTW, ja ne sviram metal ili narodnjake, već jazz, funk, progressive i Technical Punk, i mogu reći da je poslednji (technical punk) daleko komplikovaniji u tehničkom smislu od HC-a, a opet daleko od jazz-a ili funk-a.

Inače, kao što je već neko rekao, opusti se i otvori temu o HC-u u PUNK sekciji. :)

Pozdrav!

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 07 May 2008, 18:50

Samo da dodam: Otvorio sam temu u sekciji PUNK o HC i Punk bubnjarima, pa možemo tamo da nastavimo razgovor... :)

*sorry za double-post*

IVANHC

Post by IVANHC » 08 May 2008, 08:56

Nisam ja rekao da je HC tezak zato sto ga ja sviram nego sam dao sugestiju na troju recenicu gde govoris da je to muzika za pocetnike i da to sviraju samo klinci koima je to najlakse da nauce.
Ja nesviram hc 14 god nego bubnjeve sviram 14 godina a hc oko 8(brate ja sam 85 god)

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 08 May 2008, 14:26

Kao sto rekoh podforum je otvoren. Derrick nemoj da radis vise to sto povremeno radis.
Lock.

IVANHC

KRITIKA

Post by IVANHC » 17 May 2008, 14:37

Zasto u temi hard core ne mogu nista da napisem niti da napravim temu?
Kad god ucem on mi izbaci ovo:

Hard Core

Nemate potrebne dozvole da pregledate teme u ovom forumu.
:grummel_2: :grummel_2: :grummel_2: :grummel_2: :grummel_2: :grummel_2: :grummel_2:

KnightOfDoom
Site Admin

Re: KRITIKA

Post by KnightOfDoom » 17 May 2008, 14:49

Ups.... probaj sad.

Locked