Drugari!

JEDINO U VEZI FORUMA. Ostala pitanja postavite u odgovarajuci podforum ili ce biti obrisana bez premestanja.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

Post Reply
sirac-šunka
vragolan

Drugari!

Post by sirac-šunka » 31 May 2008, 01:29

Drugari!

Budite, ipak malo obazriviji kada odgovarate na prethodni post, molim vas! Ima nas ipak ovde razlicitog iskustva i godista (viewtopic.php?p=32682#32682). Ja kada se resim da nesto kazem, prvo se osvrnem na svoje petnaestogodisnje iskustvo aktivnog bavljenja muzikom, nastupanja i snimanja sa raznim bendovima, razlicitih stilova i zanrova. Onda, da bih postigao nesto visi nivo objektivnosti prizovem secanje na sate razgovora o muzici sa svim mojim dobrim prijateljima (eto pricao sam i sa Bobanom Zdravkovicem :mrgreen: , jedan put u sauni) i jos boljim muzikantima (ne znam da li se tu ukljucuje i nash Shapke, junak crtanog fima Jet Set :mrgreen: , al dobro). Da ne pominjem da za sve to izgubim silno i dragoceno vreme. E i tu se ondak pojavi neki klinac, 10-15 godina mladji od mene, citira me i kaze lagano: "To sto si ti tu napisao je glupost!" (dobro ne bas tim recima, ali se otprilike tako osecam), najcesce bez ili uz neke kvazi argumente. Svi mogu da pogrese i ne znaju svi sve (osim Rocketa :mrgreen: , svuda ga hvalim pomislice ljudi il da sam gay, il da mi nesto od njega treba :mrgreen: ), ali kad pogresim 'ocu dobar dokaz da nisam u pravu. Ne zameram nikom i ovo se ne odnosi ni na kog konkretno, ne bih ni bio ovde da mi se svi vi ne svidjate mnogo i da vas sve ne volim (da priznam jos da sam i sejvovao sve vase fotke u metnuo ih u My Pictures, eto za uspomenu, a i lepo ste mi ukrasili folder i tako su bile sve same gitare), ali cini mi se da je ovo neko nekad trebalo da kaze. Da postoji bar neko medjusobno postovanje... Mislim da se i nisam jedini osetio ovako...

Drugo, koliko vas je stvarno procitalo pravilnik...?

Neki ce sad da me iskritikuju zivog, ali sta cu... ovo mi stoji na srcu vec neko vrijeme...
Za sve njih, unapred jedno veliko izvinjenje...

Ma naposletku nije bitno, ako se neko smatra uvredjenim, slobodno brisite sve...
Ja reko sta sam im'o.

Hvala.

Pozzz

dejankuki
Ćale - moderator

Re: Drugari!

Post by dejankuki » 31 May 2008, 01:47

Apsolutno, ali apsolutno te PODRZAVAM!!!!! APSOLUTNO.

I ja sam imao prilike da molim na uzdrzavanje od naglih izjava, od nepromisljenih reci... ali, ponekad to nista ne vredi...

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 31 May 2008, 02:38

Eh sada mi je mnogo lakse.
Hvala.

guv'nor

Post by guv'nor » 31 May 2008, 03:06

Evo pogledao sam teme, shvatio sta je ko hteo da kaze i moram da izjavim javno:

STVARNO SE IZVINJAVAM I ISKRENO MI JE ZAO ZBOG SVOG POSTA U TEMI "STRAT".
Nisam imao ideju da ce to tako da zazvuci, kako je na kraju ispalo. U mom postu nije bilo nicega zlonamernog niti zajedljivog, vec je prouzrokovan samo licnim iskustvom koje bih pojasnio vrativsi se na temu 'strat'.

P.S. Potpuno se slazem sa svime sto je napisano u ovoj temi.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 31 May 2008, 11:17

E i tu se ondak pojavi neki klinac, 10-15 godina mladji od mene
Brate ,reci ko te je dirao ,slobodno mi reci ,hahahahhahhahahahahha

Inace mudro zboris ali, ja sam se na pochetku nervirao ,nema vajde ,pun je svet budala koje "znaju" sve i kako je rekao drug ZLo Lako je Praviti se pametan kada se skrivate iza Nadimka :D

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 31 May 2008, 11:37

Critical wrote: Inace mudro zboris ali, ja sam se na pochetku nervirao ,nema vajde ,pun je svet budala koje "znaju" sve i kako je rekao drug ZLo Lako je Praviti se pametan kada se skrivate iza Nadimka :D
Upravo tako!Ista situacija je bila sa mnom...jednostavno sam prestao da se nerviram i poceo da se zajebavam...peace of cake! :lol:

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 31 May 2008, 12:57

Ja se nikad nisam ni nervirao... :lol: :lol:

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 31 May 2008, 13:54

goodlikesweeper wrote:
Critical wrote: Inace mudro zboris ali, ja sam se na pochetku nervirao ,nema vajde ,pun je svet budala koje "znaju" sve i kako je rekao drug ZLo Lako je Praviti se pametan kada se skrivate iza Nadimka :D
Upravo tako!Ista situacija je bila sa mnom...jednostavno sam prestao da se nerviram i poceo da se zajebavam...peace of cake! :lol:
пише се piece... :P

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 31 May 2008, 13:55

guv'nor wrote:STVARNO SE IZVINJAVAM I ISKRENO MI JE ZAO ZBOG SVOG POSTA U TEMI "STRAT".
sirac-šunka wrote:... Ne zameram nikom i ovo se ne odnosi ni na kog konkretno...
goodlikesweeper wrote:
...ali kad svi pocnemo da se samo za'ebavamo, onda ovaj forum gubi svoju poentu... :(

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 31 May 2008, 14:26

Шмајсер wrote: пише се piece... :P
Greska u zurbi...
sirac-šunka wrote: ...ali kad svi pocnemo da se samo za'ebavamo, onda ovaj forum gubi svoju poentu... :(
Kad svi pocnemo?Pa vec smo davno poceli.... :lol:

Mislim,admin stavlja zajebantske nadimke korisnicima foruma,otvori se nova tema,na njoj dve poruke vezane za naslov,a ostale dve stranice zajebancija... :lol:

Rocket dodje sa savetima,mada ni on nije nista manji zajebant od nas koji redje pomazemo.... :lol:

Ali upravo je to razlog zbog kog sam jos uvek na forumu.Da je drugacije dolazio bih ali cisto da razgledam,u raspravama sto posto ne bi ucestvovao.A i dosta njih pored mene,siguran sam.Ako hoces disciplinu idi na SK forum.Ja te castim pice ako uspes da napises poruku a da je moderatori ne obrisu ili bar malo ne izmene.... :roll:

Ali to sto je ovo zajebanski forum ne cini ga nista manje korisnim,samo ga cini boljim...

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 31 May 2008, 14:37

Eh gde su mladi tu je i sala :lol: . Mada postoji razlika izmedju sale i totalne zajebancije i pisanja gluposti... koliko sam samo postova i tema obrisao do sada. Ljudi imate ono dugme gore desno da "prijavite post". Ja uglavnom citam sve sto se pise ovde ali nekad nesto promakne. Nemojte da se stidite, prijavljivanje je anonimno , bar sto se tice "obicnih" clanova.
A iskoristio bih priliku da zamolim moderatore da budu malo suroviji. Vidite mene kako sam zao i pokvaren :twisted: :D

Critical
PedoBear

Post by Critical » 31 May 2008, 14:42

Vidite mene kako sam zao i pokvaren
hahahahahahahahahahh,rodjo uplasi me :D (upss na poslu smo, dobro Admine,hahah)
A iskoristio bih priliku da zamolim moderatore da budu malo suroviji
Samo sam cekao da kaze javno, e sad cu da ............... :mrgreen:

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 31 May 2008, 14:55

KnightOfDoom wrote: Vidite mene kako sam zao i pokvaren :twisted: :D
Pa naravno da si zao i pokvaren kad si metalac...sta je tu cudno? :hmm:

:lol: :mrgreen:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 31 May 2008, 23:49

Pa dobro bre , jel svaku temu morate da pretvorite u off!!!

Danas nisam stigao ali odsutra pocinjem da brisem sve glupe postove!!!!

Plasim se da ce na kraju ostati samo pravilnik i test poruka da li forum radi!!!! hmmmm... :hmm:

P. S.
goodlikesweeper wrote:
Ali upravo je to razlog zbog kog sam jos uvek na forumu.Da je drugacije dolazio bih ali cisto da razgledam,u raspravama sto posto ne bi ucestvovao.A i dosta njih pored mene,siguran sam.Ako hoces disciplinu idi na SK forum.Ja te castim pice ako uspes da napises poruku a da je moderatori ne obrisu ili bar malo ne izmene.... :roll:

Ali to sto je ovo zajebanski forum ne cini ga nista manje korisnim,samo ga cini boljim...

I ovde seslazem, ovde je tako lepo biti, to sto se i pored ozbiljnih tema zezamo i salimo, to stvarno daje jednu draz ovom forumu, kao da smo svi drugari!
To kazem i iz iskustva jer sam upoznao neke moderatore uzivo!!! i Admina!!!
Pricali smo kao da se znamo 105 godina!
Nije bilo u grcu...
Dakle ljudi slobodno se zezajte, ali... ALI!!! da to ne predje u podjebavanje i vredjanje!!!
Ima mesta i za ozbiljne rasprave i za ozbiljne alalize i za zekenje... ali SVE sa granicom i merom!!!
I pre svega sa postovanjem izmedju clanova!!!!!!

pogledajte moj potpis i bice vam jasno o cemu pricam!!!

v v v
| | |
| | |
V V V
V V V

Post Reply