Drugari!
Budite, ipak malo obazriviji kada odgovarate na prethodni post, molim vas! Ima nas ipak ovde razlicitog iskustva i godista (
viewtopic.php?p=32682#32682). Ja kada se resim da nesto kazem, prvo se osvrnem na svoje petnaestogodisnje iskustvo aktivnog bavljenja muzikom, nastupanja i snimanja sa raznim bendovima, razlicitih stilova i zanrova. Onda, da bih postigao nesto visi nivo objektivnosti prizovem secanje na sate razgovora o muzici sa svim mojim dobrim prijateljima (eto pricao sam i sa Bobanom Zdravkovicem

, jedan put u sauni) i jos boljim muzikantima (ne znam da li se tu ukljucuje i nash Shapke, junak crtanog fima Jet Set

, al dobro). Da ne pominjem da za sve to izgubim silno i dragoceno vreme. E i tu se ondak pojavi neki klinac, 10-15 godina mladji od mene, citira me i kaze lagano: "To sto si ti tu napisao je glupost!" (dobro ne bas tim recima, ali se otprilike tako osecam), najcesce bez ili uz neke kvazi argumente. Svi mogu da pogrese i ne znaju svi sve (osim Rocketa

, svuda ga hvalim pomislice ljudi il da sam gay, il da mi nesto od njega treba

), ali kad pogresim 'ocu dobar dokaz da nisam u pravu. Ne zameram nikom i ovo se ne odnosi ni na kog konkretno, ne bih ni bio ovde da mi se svi vi ne svidjate mnogo i da vas sve ne volim (da priznam jos da sam i sejvovao sve vase fotke u metnuo ih u My Pictures, eto za uspomenu, a i lepo ste mi ukrasili folder i tako su bile sve same gitare), ali cini mi se da je ovo neko nekad trebalo da kaze. Da postoji bar neko medjusobno postovanje... Mislim da se i nisam jedini osetio ovako...
Drugo, koliko vas je stvarno procitalo pravilnik...?
Neki ce sad da me iskritikuju zivog, ali sta cu... ovo mi stoji na srcu vec neko vrijeme...
Za sve njih, unapred jedno veliko izvinjenje...
Ma naposletku nije bitno, ako se neko smatra uvredjenim, slobodno brisite sve...
Ja reko sta sam im'o.
Hvala.
Pozzz