Evo nesto razmisljam... Da ima stvarno neprimerenih off topica u odeljku oglasi, stvarno ima, cak i vise nego na drugim mestima. Ali, treba imati u vidu da i off topici imaju i jednu pozitivnu funkciju -
reklamiraju oglas. Vise off topica, vise puta je oglas u "zadnje teme sa forumua" (by the way, kad se vec prica o nekim promenama, rekao bih pre da je gramaticki ispravnije "
poslednje teme sa foruma", ali posto sam iz Nis, ne mogu da garantujem

), dalje vise puta ce oglas biti pogledan, lakse ga je obnoviti i konacno prodavac ce, vervatno lakse da ostvari svoj cilj - prodaju onoga sto nudi.
Tako da sam ja ipak vise za wornove i za brisanje off topica, ako to prodavac narocito i zahteva, a smatram da je to g-din Criticalu jos i lakse, nego li da svaki put otkljucava i ponovo zakljucava temu, koliko bi mu samo pp-a stizalo za svaku sitnicu itd... (Critical ja mislim na teme...

)
Da dodam jos i da sam podforum Oglasi/Kupovina i prodaja jos i najvise koristio i ovde sam kupio dva basa, jedan za sebe, jedan za bratica, prodao sam i jednu pedalicu i stalno imam jos po neki oglas... to funkcionise.
Znaci ja glasam samo za brisanje offova po zahtevu prodavca (ili offova u fazonu "ti to nikad nema da prodas" i bez zahteva), odnosno korisnika koji je postavio oglas.
Ovo je samo moje misljenje i bilo bi dobro da i ostali koji koriste intenzivno oglasnik, da se lepo izjasne.