mada to misle jos neki clanovi..
npr:
i da ne citiram ostale.. ali nadam se da shvatate SVI o cemu pricam...Doolio wrote:znaci, ocu forum od pre barem godinu dana majke mi
Mnogo puta smo se slozili da je off-topic ok dok je u pitanju blago skretanje sa teme ili dok je to saljivo i veselo...
OK, zivi smo ljudi pa se ponekad i opsuje...
ALI... u zadnje vreme se po forumu pojavljuje trend napusavanja (neki dobise ban ili warn zbog toga), vredjanja, omalovazavanja, pisanja potpuno BESMISLENIH poruka i tako dalje i tako blize!!!
Ovde, on line obicno iskuliram takve ispade, i ostaje mi samo da ih brisem ili ispravljam gde JA to mogu, a gde ne mogu zamolim druge moderatore. Da se ovo desava u mom realnom zivotu odaaavno bih pukao i napusio sve takve ljude!
Zarad ocuvanja ovog foruma kao mesto gde cemo da razgovaramo kulturno, argumentovano, znanjem, iskustvom... da se zezamo i druzimo, molim sve clanove da se susdrze od bestijalnog ponasanja i nepostovanja drugih clanova, uvreda, bezobraznih psovki i svega ostalog sto nije kulturno i sto ne spada u oblast lepog ponasanja...
Mislim stvarno!!!
Zasto da neko dobija warnove ili ban a moze mnogo toga da kaze ili nauci na ovom forumu...
Ne znam.. meni se ovaj forum svidja... nadam se jos nekome... ali ajmo da ovo bude neko normalno mesto...
Ili sam ja samo jedan utopista i sanjar i ... ne realna osoba a da je ova moja molba u stvari jedna velika glupost!
Ako je ova moja molba glupa... obrisite