Mika - Hocu da zbog mene patis (novi singl)
Moderator: Trooper
Re: Mika - Hocu da zbog mene patis (novi singl)
Pazi, ja ne vidim nikakav >prezir< jednostavno ne slaganje da je ovo THE HIT... pevaljka k'o pevaljka, glas k'o glas, stas - e tu vec dajem 5+.. ali sve u svemu ima ovakvijeh kooool'ko 'oces.
Opet pitam Startas44 odakle je MIKA i koliko je stara... jer mi se cini da je iz Nis ili okoline Nis... u krajnjem slucaju IzBosne..i da ima oko 30-tak godina..
Opet pitam Startas44 odakle je MIKA i koliko je stara... jer mi se cini da je iz Nis ili okoline Nis... u krajnjem slucaju IzBosne..i da ima oko 30-tak godina..
ja htedo da primetim, al da ne trujem temu, al evo, da se ubacim posle dejana: koji prezir?:)
ja sam video zajebanciju, ali nisam prezir, inace delim dejanovo misljenje, nista specijalno, ne vidim tu neke sastojke mega hita.
ja sam video zajebanciju, ali nisam prezir, inace delim dejanovo misljenje, nista specijalno, ne vidim tu neke sastojke mega hita.
- Nyarlathotep
- MF veteran
ko Marcel Duchamp i James Joyce.startas44 wrote:sjajan je umetnik......

- Nyarlathotep
- MF veteran
inace, ako sabirate i kalkulisete prezir - ja se tu svakako racunam. 

hehe:)
ne, pazi, ako je tema ozbiljno postavljena, ja cu da dam ozbiljan komentar, znaci, adekvatan. necu uzimati u obzir moj ukus, afinitete i slicno, vec cu, ako je lik rekao 'evo ga novi hit', poslusati, pa onda reci da li mislim da je to hit ili ne (ne da li se meni svidja ili da li je kvalitetno, nego prosto da li mislim da je hit).
ne, pazi, ako je tema ozbiljno postavljena, ja cu da dam ozbiljan komentar, znaci, adekvatan. necu uzimati u obzir moj ukus, afinitete i slicno, vec cu, ako je lik rekao 'evo ga novi hit', poslusati, pa onda reci da li mislim da je to hit ili ne (ne da li se meni svidja ili da li je kvalitetno, nego prosto da li mislim da je hit).
ovo kao da sam ja rekaodejankuki wrote:Hmmm, sem nekog bezobraznog komentara na racun njenog tela... ne znam sta bih drugo mogao da kazem...
Tekst... no comment...
styling... 2x no comment
muzika... nista preterano posebno u smislu, ne odskace od vec poznate hyper produkcije... tako da je ovo verovatno jos jedan dvo-nedeljni "hit"

što se glasa tiče - nije loš, vidi se da ume da peva, e sad koliki je umetnik i da li je uopšte umetnik to ne znam i ne mogu da procenim iz par spotova
doduše i one babe što kukaju na groblju bi trebalo da budu umetnici ako je jedini kriterijum "zna da peva"

Ivinci wrote:doduše i one babe što kukaju na groblju bi trebalo da budu umetnici ako je jedini kriterijum "zna da peva"

Dakle, dakleeeee, Daaaaaakleee.. evo ti ruka za ovo!!!!
hehe, pazi 'ladno od moje provale ispade definicija hehe 

off-forum!!!Funkomat wrote:startas44 wrote:sjajan je umetnik......umetnik...
![]()
Kao sto je Rax rekao, nisi na dobrom forumu.
Mika je iz Zitkovca (Aleksinac) 

Hmm, pitam zato sto mi se cini da je bila na jednoj svadbi na kojoj sam i ja bio u Nis... no nema veze.. uporedicu slike...
Eh, sad.. forum uopste nije promasen, ovo jeste MUZICKI forum i kao takav otvoren je za sve ljubitelje svakojake muzike.. ali stvarno ovo svrstavati u vrhunsko.. veeeoma je sumnjivo...
i veoma diskutabilno... da li ce ovo biti Hit... ko zna mozda i bude, ali da je slicno hiljadama vec otpevanih pesama - jeste..,
da nema nista novo i revolucionarno u samoj pesmi - nema.. tako da OK..
Da je izbacena vest "MIKA snimila pesmu i uradela spot, pogledajte" bilo bi sasvim OK.. ali "MIKA je snimila HIT i fenomenalna je i pesma i pevacica" eh tu je nesporazum... tako daaaaa... mislim ono.... kontas...
inace kao sto rekoh ovo i ako bude hit bice HIT all the week... i tolko o Hit-u... (eventualno, mozda i two weeks)...
Eh, sad.. forum uopste nije promasen, ovo jeste MUZICKI forum i kao takav otvoren je za sve ljubitelje svakojake muzike.. ali stvarno ovo svrstavati u vrhunsko.. veeeoma je sumnjivo...
i veoma diskutabilno... da li ce ovo biti Hit... ko zna mozda i bude, ali da je slicno hiljadama vec otpevanih pesama - jeste..,
da nema nista novo i revolucionarno u samoj pesmi - nema.. tako da OK..
Da je izbacena vest "MIKA snimila pesmu i uradela spot, pogledajte" bilo bi sasvim OK.. ali "MIKA je snimila HIT i fenomenalna je i pesma i pevacica" eh tu je nesporazum... tako daaaaa... mislim ono.... kontas...
inace kao sto rekoh ovo i ako bude hit bice HIT all the week... i tolko o Hit-u... (eventualno, mozda i two weeks)...
eh koliko je (s)hitova juga promenila... al zato bendovi kao sto su leb i sol i slicni ubiju celu tu scenu sa samo 3 tona... eo npr kumova slama... xD
...i dva stiha, ne mora vise.al zato bendovi kao sto su leb i sol i slicni ubiju celu tu scenu sa samo 3 tona

19.9.2008. 00:01
Mika hits the #1 spot in the UK Singles Chart with her new single 'Hocu Da Zbog Mene Patis'.

e ovaj citat je provala godine