Freaky_Styley wrote:Ha,ha,a kako da narodnjake ne razmatram povrshno kad oni jesu povrshni?A to da li su Luis,Shaban i Sinan ql,to je potpuno druga pricha,njihova imena sve govore.Ako su im"umetnichka" strashno,a ako su ih roditelji tako nazvali,josh gore.Jedno vreme sam pokushala da budem tolerantna prema narodnjacima,i furala parolu 'svako slusha muziku koja mu odgovara',a onda sam narodnjake prestala da smatram muzikom. Mozda i roknu neku pesmu iz srca,ali to je jedna u sto.Isto kao shto oni metal nazivaju'drndanjem gitara i rikanjem u mikrofon',ja to nazivam 'zavijanje na playback'.A ako neko od njih i ima glas,textovi su im ziva katastrofa. Eto neka tvoj Luis bude izuzetak.Ne slusham ga i nemam pojma o chemu peva,i blam bi me ubio da udjem u muzichku prodavnicu i trazim njegov poslednji album. Nije mi zao shto nemam razumevanja za ljude koji to slushaju,i smatram ih seljacima i bez pola mozga,kao shto oni chim chuju da ja slusham metal/rock odmah sekta,sekta. Ne smeta mi zbog toga dok se god budem razlikovala od njih.
luis je ok covek ... upoznao sam ga jednom ... a i porodica mu je ok ...
nije on kao seka , saki , maki , vaki , viki , kiki itd ...
a i bend mu uopste nije los ...