Gitaristi narodne muzike

Moderator: Trooper

Post Reply
Void
kulen zmija

Re: Gitaristi narodne muzike

Post by Void » 31 Dec 2007, 07:15

teodorica wrote:Ljudi dali vidite onu decu na koncertima Zvezda granda?To me mnogo vise zabrinjava.Jel' to postaje srpski mejnstrim?500 godina pod Turcima je ostavilo danak,ali bojim se da su nas ovih 17 zadnjih,unazadile jos vise.Narod je maksimalno zaglupeo.
Ne zelim nista da dodam osim :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

kalipso

Post by kalipso » 01 Jan 2008, 11:49

*ebem im ja mater svima prodane duše

:butthead:

kljaja

Post by kljaja » 04 Jan 2008, 21:39

Gitaru sviram iz zadovoljstva tako da nebi nikako svirao narodnjake organski ih ne podnosim a steta za dobre instrumente da se koriste za takvu muziku pogotovo tako te kultne gitare tipa Fender , Gibson ,ali zato volim Ibanez-a jer nisam vidio da neko svira narodnjake sa IBANEZ-om. :D :metal: :metal:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 05 Jan 2008, 00:28

kljaja wrote:...ali zato volim Ibanez-a jer nisam vidio da neko svira narodnjake sa IBANEZ-om. :D :metal: :metal:
Kahm
Na jednoj od nasih marginalnih televizija video sam cigu koji je svirao jema i to ovog:
Image

:cekic: :cry:

TSM

Post by TSM » 05 Jan 2008, 01:07

Ibanez je najeksploatisanija narodnjačka gitara, naročito JEM.

m@T@

Re:

Post by m@T@ » 05 Jan 2008, 01:23

Freaky_Styley wrote:Ha,ha,a kako da narodnjake ne razmatram povrshno kad oni jesu povrshni?A to da li su Luis,Shaban i Sinan ql,to je potpuno druga pricha,njihova imena sve govore.Ako su im"umetnichka" strashno,a ako su ih roditelji tako nazvali,josh gore.Jedno vreme sam pokushala da budem tolerantna prema narodnjacima,i furala parolu 'svako slusha muziku koja mu odgovara',a onda sam narodnjake prestala da smatram muzikom. Mozda i roknu neku pesmu iz srca,ali to je jedna u sto.Isto kao shto oni metal nazivaju'drndanjem gitara i rikanjem u mikrofon',ja to nazivam 'zavijanje na playback'.A ako neko od njih i ima glas,textovi su im ziva katastrofa. Eto neka tvoj Luis bude izuzetak.Ne slusham ga i nemam pojma o chemu peva,i blam bi me ubio da udjem u muzichku prodavnicu i trazim njegov poslednji album. Nije mi zao shto nemam razumevanja za ljude koji to slushaju,i smatram ih seljacima i bez pola mozga,kao shto oni chim chuju da ja slusham metal/rock odmah sekta,sekta. Ne smeta mi zbog toga dok se god budem razlikovala od njih.
luis je ok covek ... upoznao sam ga jednom ... a i porodica mu je ok ...
nije on kao seka , saki , maki , vaki , viki , kiki itd ...
a i bend mu uopste nije los ...

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 05 Jan 2008, 01:25

Oh yeah! Sejo Kalac himself!

Image

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 05 Jan 2008, 01:34

Bobane budi govedo!!!! Samo tako ce te Kalac Razumeti!!!!

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 05 Jan 2008, 17:00

I baš su morali da mu nameste RG 350. E pa sad idem da nađem plaćenog ubicu i da izdvojim od usta odvajan i teškom mukom stican novac da se dotičnom presudi jednom za svagda a gitara da mu se oduzme u ime pravde! Pa pogledajte samo tu debilnu facu i to neznanje i nepoštovanje instrumenta! STRAŠNO! Ovo moje srce ne može da izdrži... odoh da plačem :( :( :( :( :(

teodorica
MF veteran

Post by teodorica » 05 Jan 2008, 22:44

Ja bih mu dao ovo da svira-Super Sejo
Image

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 05 Jan 2008, 23:40

Bolje jedan Super Sejo nego dva Seja Sexona! :mrgreen:

Image

teodorica
MF veteran

Post by teodorica » 06 Jan 2008, 00:31

Koliko kosta onaj Gibson sto lici na opticku varku sto ga svira onaj sa Acom Lukasom?Jel' to Zak Vajld?Ako ste videli sto onaj celavac sa pinka svira maskirnog jem-a,to je ibanez mog bivseg ucitelja.On je svirao sa Lukasom-vrhunski gitarista,ali nije imao leba da jede od roka u Mitrovici.Ovaj ga z...bao za pare i covek ga prodao tom celavcu za 1000e.Strasan jem-on mi je rekao da ga je kupio dali od Cveleta iz gen5 ili od Jelica.Japanac iz 80 i neke za 3000dem onda.
Sve je lakse pricati iz perspektive slobodnjaka,ali nuzda zakon menja-uslovno receno kompromisi su neizostavni,a i narodnjaci su laksi za skidanje :vomit: skinem ih s'tomahawk

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 06 Jan 2008, 11:50

Koji "Gibson optička varka"? Jedan od ovih?

Image

Ne čudim se ako jeste! Zakk Wylde, navodno, uopšte nije daleko od zvezda Granda - ista estetika, drugačija kultura. Šabani se međusobno prepoznaju i preko okeana. :mrgreen:

teodorica
MF veteran

Post by teodorica » 06 Jan 2008, 12:15

ovaj u sredini.Ruzniju varijanti nisam video,jos ako je signatutre :cekic: izgleda da sunburst vise ne prolazi kod publike

kljaja

Post by kljaja » 07 Jan 2008, 21:01

Jao covece mani se palce kad sve ovo cujem ili kad slucajno prebacim na pink ili vikom pogotovo na vikom jer je to jedna krkanska televizija da gora ne moze da bude a ovo za ibaneza me stvarno prepalo tako fox dat cu ti i ja para pa da skrsimo ljobere. :cry: :cry: :cry:

Post Reply