Studio je napravljen za hip hop i R'n'B ... znaci neki kvalitetniji zvuk ...
i jos jedno dodatno pitanje ... posto imam mixetu , da li bi bilo dobro da uzmem extremnu zvucnu karticu radi kvalitetnijeg zvuka ??
hvala unapred

Ponovo mesas stvari, monitori i zvucnici "za rock band"smpshomi wrote: Znao sam da ne postoje monitori za poseban zanr muzike , ali nemogu neki zvucnici za rock band i home studio ... malo je nekako ... previse !
Aha... S obzirom da snimas hip-hop, mikseta ti uopste nije potrebna, zato sto snimas samo vokal, a kamo li sa snagom... pogledaj koja je pa nam kazi!smpshomi wrote:Imam mixetu koja ima 900 vati ( sto je PREVISEEEEE za studio i za bilo sta drugo ) ne znam tacno koja je ... iskreno nisam obracao paznju:S
Bez zvucne kartice - nista! Mozes da imas i monitore i gluvu sobu i miksetu i mikrofon, ali dzabe sve bez neke solidne zvucnesmpshomi wrote:A sto se tice zvucne kartice ... konsultovao sam se sa "sobom", da necu uzimati tako nesto u skorije vreme ... bar ne dok sakupim vecu sumu novca ...
100E? Ne znam stvarnosmpshomi wrote:Rekao sam odprilike kako studio izgleda , a sto se tice dubine dzepa za monitore ... do nekih 7000 - 8000 dinara ... bolje reci 100 EURA
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest