Funkomat wrote:Uspeo sam i da napravim rupu od nekoliko mm u Blue Marvelu, pri samoj ivici zvucnika (2-3 mm od ivice) pa ako znate neki brzi fiks, preporucite mi.
Ubrus FTW

sinisake wrote: Imam utisak da su ove ruske koje rabim pomalo preostre

Funkomat wrote:Uspeo sam i da napravim rupu od nekoliko mm u Blue Marvelu, pri samoj ivici zvucnika (2-3 mm od ivice) pa ako znate neki brzi fiks, preporucite mi.
sinisake wrote: Imam utisak da su ove ruske koje rabim pomalo preostre
Odličan savet, još bolje je "zakrpu" staviti sa zadnje strane membrane, tako se najmanje vidi. Ako je pukotina blizu ivice membrane tj kod vešanja ne valja drvofiks tj PVA glue jer kad se osuši bude krt. Bolji je recimo Neostik ili Syntelan jer omogućavaju vešanju da "radi" a da ne popuca..guv'nor wrote:Funkomat wrote:Uspeo sam i da napravim rupu od nekoliko mm u Blue Marvelu, pri samoj ivici zvucnika (2-3 mm od ivice) pa ako znate neki brzi fiks, preporucite mi.
Ubrus FTW
sinisake wrote: Imam utisak da su ove ruske koje rabim pomalo preostreIzlazne u Vibroluxu i preamp u Sperbassu su davale isti utisak, malo ostro i fali tela™.
michabass wrote:
Odličan savet, još bolje je "zakrpu" staviti sa zadnje strane membrane, tako se najmanje vidi. Ako je pukotina blizu ivice membrane tj kod vešanja ne valja drvofiks tj PVA glue jer kad se osuši bude krt. Bolji je recimo Neostik ili Syntelan jer omogućavaju vešanju da "radi" a da ne popuca..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest