Solo gitara kompozicija Hrizantema
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Solo gitara kompozicija Hrizantema
Super, i kako ti prejebano zvonkast zvuk ima tele.....
-
Hvala na komentaru Ognjene. Telecaster ima naravno divan clean, ali je to sve još lepše uz polytone pojačalce!
svidja mi se...cudan "zvuk" ali je extra

-
Ima jos dosta da se radi na tom zvuku, ali ipak mi je drago da ti se dopada ova moja, u stvari prva kompozicija koju sam komponovao za gitaru.
Uskoro cu staviti neke jos kompozicije!
Hvala na komentaru!
Uskoro cu staviti neke jos kompozicije!
Hvala na komentaru!
Lepo je ovo. Slusao sam i onu stvari od Joe Pass-a sto si svirao strava je. Sviras li gde?
-
Trenutno nigde posebno. Pokušavam da napravim neki trio, pa ćemo videti šta će biti sa tim.
Inače sam završio akademiju lepih umetnosti kod Dače Karamarkovića, i sad bih da sviram malo jazz.
Hvala ti na komentaru petrucci
Igor Mišković
Inače sam završio akademiju lepih umetnosti kod Dače Karamarkovića, i sad bih da sviram malo jazz.
Igor Mišković
E sad kad rece za tu akademiju, to je privatna akademija? Molim te ako bi mogao da mi das malo vise detalja, kako su te bodovali, cena skolarine i ostaloigormiskovic wrote:Trenutno nigde posebno. Pokušavam da napravim neki trio, pa ćemo videti šta će biti sa tim.
Igor Mišković
Da li bi mozda hteo da radis nesto sa dve gitare?igormiskovic wrote:Trenutno nigde posebno. Pokušavam da napravim neki trio, pa ćemo videti šta će biti sa tim.
Igor Mišković
Ja otprilike volim isto tako neku jazzy, akusticnu muziku, mozes pogledati moje snimke na http://www.guitarmasterclass.net/instru ... Vukmirovic
I ja pokusavam da sklopim neki jazz bend ali slaba vajda!

-
[/quote]
Da li bi mozda hteo da radis nesto sa dve gitare?
Ja otprilike volim isto tako neku jazzy, akusticnu muziku, mozes pogledati moje snimke na http://www.guitarmasterclass.net/instru ... Vukmirovic
[/quote]
- Zanimljivo to što pitaš, jer ja sam baš i napisao 3 aranžmana za dve gitare, a može se i svirati svašta iz jazz i klasičnog repertoara.
- Slušao sam tvoje snimke i jako su dobri. Sviđa mi se što si svirao razne stilove, to je sjajno.
- Napiši mi mail, pa ćemo nastaviti preko pošte, drago mi je da pričam sa nekim sličnog senzibiliteta, što je i retko naći kod gitarista. Hajde možemo da sviramo ili već nešto, videćemo.
igormiskovic@yahoo.com
Da li bi mozda hteo da radis nesto sa dve gitare?

- Zanimljivo to što pitaš, jer ja sam baš i napisao 3 aranžmana za dve gitare, a može se i svirati svašta iz jazz i klasičnog repertoara.
- Slušao sam tvoje snimke i jako su dobri. Sviđa mi se što si svirao razne stilove, to je sjajno.
- Napiši mi mail, pa ćemo nastaviti preko pošte, drago mi je da pričam sa nekim sličnog senzibiliteta, što je i retko naći kod gitarista. Hajde možemo da sviramo ili već nešto, videćemo.
igormiskovic@yahoo.com