Ambient,trance?
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Ambient,trance?
Istina, daleko sam od komercijale (mada tome tezim). mislim da ova moja muzika spada u trens. Mada nisam ni ja nacisto. Ako VAs ne mrzi, dajte svoj komentar. http://adeusmag.hpage.comhttp://adeusmag.hpage.com. Klikne se na "download" levo pa izaberite jednu od dve stvari u maleckoj tabeli.
Re: Ambient,trance?
Poslusao
Imas dosta dobrih ideja i dopadaju mi se melodije
Moja zamerka su semplovi za ritam... Izbaci te FL-ove stock zvukove... Ima mnogo lepsih zvukova cinela, dobosa i ostalih stvari
Naravno uz promenu semplova probaj malo da namestis EQ na kanalu gde ih smestis.
Ostalo nista... Samo napred i imaj u vidu da sto vise projekata napravis, toliko vise ces skupiti novog znanja i iskustva
Pozdrav!

Imas dosta dobrih ideja i dopadaju mi se melodije

Moja zamerka su semplovi za ritam... Izbaci te FL-ove stock zvukove... Ima mnogo lepsih zvukova cinela, dobosa i ostalih stvari

Naravno uz promenu semplova probaj malo da namestis EQ na kanalu gde ih smestis.
Ostalo nista... Samo napred i imaj u vidu da sto vise projekata napravis, toliko vise ces skupiti novog znanja i iskustva

Pozdrav!
Hvala brate!toza wrote:Poslusao![]()
Imas dosta dobrih ideja i dopadaju mi se melodije![]()
Moja zamerka su semplovi za ritam... Izbaci te FL-ove stock zvukove... Ima mnogo lepsih zvukova cinela, dobosa i ostalih stvari![]()
Ostalo nista... Samo napred i imaj u vidu da sto vise projekata napravis, toliko vise ces skupiti novog znanja i iskustva![]()
Pozdrav!

Interesantno da je njih 40 uslo a retko ko da klikne na link sajta. (Sta je sa znatizeljom?)
evo nove stavari na linku: http://soundcloud.com/coolman4sc
kritika pozeljna.
.. nadam se da je dobar link..
kritika pozeljna.
.. nadam se da je dobar link..
Preslusao sam stvari iz prvog posta!
Ok je, mada ja ne slusam ovu muziku tako da ne mogu mnogo da ti kazem
Slazem se sa Tozom sto se tice semplova. Bas su ono "cheesy", standard FL-a! Imas milione packova na netu, pa potrazi
Melodija se super razvija, dobre ideje a i zvuci su OK! Cini da je bas previse kompresovan, a srednjih nema mnogo u mixu!
Eto toliko... samo nastavi da radis!
Ok je, mada ja ne slusam ovu muziku tako da ne mogu mnogo da ti kazem

Slazem se sa Tozom sto se tice semplova. Bas su ono "cheesy", standard FL-a! Imas milione packova na netu, pa potrazi

Melodija se super razvija, dobre ideje a i zvuci su OK! Cini da je bas previse kompresovan, a srednjih nema mnogo u mixu!
Eto toliko... samo nastavi da radis!

Hvala na komentaru.
nisi mogao da nadjes ovu novu stvar sto je na sajtu soundcloud.com? ne znam dal sam tamo sve podesio kako treba. Dal i gost moze da je preslusa..
mada je i sam sajt previse zahtevan za procesor... nisam trebao ni da se hostujem tu..

nisi mogao da nadjes ovu novu stvar sto je na sajtu soundcloud.com? ne znam dal sam tamo sve podesio kako treba. Dal i gost moze da je preslusa..
mada je i sam sajt previse zahtevan za procesor... nisam trebao ni da se hostujem tu..
Ok, jos jedna interesantna stvar covek 
Eto, sad bih citirao kolegu Reverse-a. Jako dobra razrada melodija.
Ovo vazi i za stvar iz prvog posta i ova nova. Fino je upakovano sve i aranzmanski je sasvim dobro,
a pritom si nas poslusao i za semplove... Sve u svemu napredak!
Konstruktivna kritika:
Poradi malo na automatizaciji. Pod automatizacijom konkretno mislim na volume control.
Primer je na 0:36 onaj string koji pocinje... Po mom misljenju mozda je mogao malo "mekshe"
da pocne, ali opet, to je samo subjektivno misljenje.
Za sad je sve ostalo jako dobro! Samo napred i cekamo nove radove!
Pozdrav!

Eto, sad bih citirao kolegu Reverse-a. Jako dobra razrada melodija.
Ovo vazi i za stvar iz prvog posta i ova nova. Fino je upakovano sve i aranzmanski je sasvim dobro,
a pritom si nas poslusao i za semplove... Sve u svemu napredak!
Konstruktivna kritika:
Poradi malo na automatizaciji. Pod automatizacijom konkretno mislim na volume control.
Primer je na 0:36 onaj string koji pocinje... Po mom misljenju mozda je mogao malo "mekshe"
da pocne, ali opet, to je samo subjektivno misljenje.
Za sad je sve ostalo jako dobro! Samo napred i cekamo nove radove!

Pozdrav!
Preslusah i ovu drugu! Da, napredak u odnosu na prve dve sto se tice semplova!
Aranzmanski odlicno. Mozda bih ja negde posle sredine ubacio neki breakdown - spustanje pa ponovo kulminacija kasnije! Ovako konstantno imas stringse sve vreme pa mogu maaaaalo biti dosadni, mada mi se harmonija jako svidja
Ali to sam samo ja... Jos jednom napominjem da ne radim ovu muziku tako da mozda i nisam u pravu
E da, ovaj bass synth mi je nekako malo "muljav" ako me razumes! Kao da je u daljini, ne znam sta koristis od efekata i kako prDuciras!
Sve u svemu - super!
Aranzmanski odlicno. Mozda bih ja negde posle sredine ubacio neki breakdown - spustanje pa ponovo kulminacija kasnije! Ovako konstantno imas stringse sve vreme pa mogu maaaaalo biti dosadni, mada mi se harmonija jako svidja

Sve u svemu - super!

Ok. Hvala puno na Vasem vremenu. ..
Korisno je cuti kritiku, te da se covek usmeri u pravom pravcu.
Daleko su ove moje stvari od komercijale...
Ma bas sam snimao sa ukljucenim reverbom a to sam tek sutra provalio. I eto rezultata mog naknadnog "sminkanja" mesto da sam to uzeo ponovo odsvirati i snimiti kako treba.
Daleko su ove moje stvari od komercijale...
Ma bas sam snimao sa ukljucenim reverbom a to sam tek sutra provalio. I eto rezultata mog naknadnog "sminkanja" mesto da sam to uzeo ponovo odsvirati i snimiti kako treba.
Nema na cemu i sto se kritike tice, tu se u potpunosti slazem sa tobom! Jednostavno prihvatis kritiku kao dobronameran savet!Ok. Hvala puno na Vasem vremenu. ..

Na ovo cu reci samo: "Pogreshi covek... Mozda sam i ja nekad gresh..gresh...pogreshio u snimanju"Ma bas sam snimao sa ukljucenim reverbom a to sam tek sutra provalio.

P.S. Reverse ima pravo za onaj breakdown. Probaj u narednim projektima da praktikujes i te sitnice...
Samo napred!

Pozdrav!
Ma cujem ja nesto mi cudno! Znaci bass + reverb za ovakve stvari - nikakoCoolman wrote:Ma bas sam snimao sa ukljucenim reverbom a to sam tek sutra provalio. I eto rezultata mog naknadnog "sminkanja" mesto da sam to uzeo ponovo odsvirati i snimiti kako treba.

Haha. Nikako reverb. pogotovo ne Yamahin