Шмајсер - Утвара
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Шмајсер - Утвара
ево неко моје спрдање на акустари уз мало фејзера. звук очај ал штаћеш...
Re: Шмајсер - Утвара
e MP-40 ovo je fino 
'dja mi se

'dja mi se

хвала ви, металик брате.
мада се чује да је басиста одсвирао
мада се чује да је басиста одсвирао

Meni se dojaja svidja podseca na black intro-e strasno.Samo 2 stari su mi se malo popele na ***** 1.Onaj zvuk vetra ili sta god,mogo je malo promenljiviji da bude. 2.Moglo je malo dinamicnije da bude pohvala inace 

није ветар, то је фејзер, а снимао сам акустару преко микрофона, па се ухватио и звук кулера са графичке хаха
- Mr. Sick Mick
Hahahahahaha.Kole man wrote:Meni se dojaja svidja podseca na black intro-e strasno.Samo 2 stari su mi se malo popele na ***** 1.Onaj zvuk vetra ili sta god,mogo je malo promenljiviji da bude. 2.Moglo je malo dinamicnije da bude pohvala inace

Mr. Sick Mick wrote:Hahahahahaha.Kole man wrote:Meni se dojaja svidja podseca na black intro-e strasno.Samo 2 stari su mi se malo popele na ***** 1.Onaj zvuk vetra ili sta god,mogo je malo promenljiviji da bude. 2.Moglo je malo dinamicnije da bude pohvala inaceKombinacija "popelo mi se na *****" i "svaka cast" nije bas ono sto be se u konvencionalnom smislu zvalo precizna kritika, al' dobro.

Super je uzivim se i onda me prekine fejzer ako neko razume

mislis,vetar 

mislis smajserova graficka? 

super je!
meni se svidjaju svi tvoji radovi
meni se svidjaju svi tvoji radovi

хвала 

Ej, super je ШмајсерyШмајсер wrote:није ветар, то је фејзер, а снимао сам акустару преко микрофона, па се ухватио и звук кулера са графичке хаха

Ja sam isto pomislio da je vetar u pitanju, ali onda sam skontao da je fejzer... Sve u svemu, na pocetku mi se cak i dopada "kuler fejzer" zvuk,
ali posle smeta (hocu sempl za psy

Samo cepaj dalje!