TV serija, vremenska prognoza...

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
kide

TV serija, vremenska prognoza...

Post by kide » 02 Sep 2009, 23:17

http://www.box.net/shared/dlmun7xlki

http://www.box.net/shared/epfyuiixyd

evo par stvari koje sam napravio pre 5-6 god. slab kvalitet snimka, sa đitrom raspad Jolana Galaksiz koju sam jedino tada imao i snimio direkt u line in.
ja nisam nikad svirao džez, jer ne umem, a ovde sam pokušao da napakujem neki soft jazzy bossa prizvuk sa klasičnom pop formom. pa je u stvari ispalo kao saundtrek za TV serije ili vremensku prognozu heheh jebiga...
eto čisto da se upišem na topik da ne bude da samo serem. živeli.

dejankuki
Ćale - moderator

Re: TV serija, vremenska prognoza...

Post by dejankuki » 02 Sep 2009, 23:26

Da si ti ovo svirao verujem, ali ne verujem da je ovo Jolana... :oops: dokazi, okaci sliku!!!... :mrgreen: :ziveli:

BTW... veeeeeoma lepo i fino.. narocito rooster hill cop. Jedino mi se bas ne svidja, kao da je MIDI, kazem "KAO" da je MIDI...

kide

Post by kide » 02 Sep 2009, 23:36

bas jeste midi, povuko sam iz Reasona u rewire modu, jer tada u Nuendu misam imo nijedan sempl basa. tepih klavijatura i vibrafon takođe. bubanj je battery plugin u Nuendu. jedino je đitra audio track, odsviro ja da, hehe...

a tu Jolanu imam negde na gajbi, izvući ću je pa okačiti fotku kad si baš izvoleo.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 02 Sep 2009, 23:38

prva stvar ti je extra
i druga je, naravno, ali druga, ako sam dobro primetio, malooo progresivnija od prve
sve u svemu, ubiVa, svidja mi se
:ziveli:

kide

Post by kide » 02 Sep 2009, 23:55

haha, fala buraz 8)

da tu drugu sam malo zamuljao, ali uvek volim da se držim proste forme strofa-refren...

MetalFunk

Post by MetalFunk » 03 Sep 2009, 00:05

kide wrote:haha, fala buraz 8)

da tu drugu sam malo zamuljao, ali uvek volim da se držim proste forme strofa-refren...
ocekujem jos stvari :D

kide

Post by kide » 03 Sep 2009, 00:13

heheh, pa teško da će ih biti još, možda nađem po folderima još dve tri koje sam tada smiksao. ali više ne pravim muziku u tom fazonu, manje više sam se vratio u neki rokačina fazon kao sa 15 godina :bambi:
takvo je vreme jebiga teško pa me vuče ka tvrđem zvuku, a te pesmice su iz neke faze s početka '00ih...

MetalFunk

Post by MetalFunk » 03 Sep 2009, 00:23

kide wrote:heheh, pa teško da će ih biti još, možda nađem po folderima još dve tri koje sam tada smiksao. ali više ne pravim muziku u tom fazonu, manje više sam se vratio u neki rokačina fazon kao sa 15 godina :bambi:
takvo je vreme jebiga teško pa me vuče ka tvrđem zvuku, a te pesmice su iz neke faze s početka '00ih...
ma, nbtno, bilo kakve stvari, lepo sviras, pa bi voleo da cujem i druge zanrove koje si mixao i to

ness

Post by ness » 03 Sep 2009, 15:32

Veoma lepo ! :bravo: :ziveli:

kide

Post by kide » 09 Oct 2009, 08:45

fala nešo i tebi, sa zakašnjenjem jbga, ali evo sad pronadjoh jednu moju kompoziciju iz vremena fruity loopsa reklo bi se verzije 1.0 ili tu negde, sudeći po vintage zvuku. nema svirke žive, samo midi tracks!

http://www.box.net/shared/0nhrh0b97m

stvar se zove žang zi, jer opisuje njeno ponašanje kad je bila klinka, mada se može nasloviti recimo "Veverice na kafi", ma jedna fina pesma za dečicu. eto, forumaši koji imaju sitnu decu, mogu da im puste da vide kako će da odreaguju :bambi:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 09 Oct 2009, 10:34

E, matori, ova druga stvar, kad vec nije prosla za Policajca sa Petlovog brda, moze komotno da se proda Smokiju za buducu filmsku adaptaciju neke Balaseviceve pesme. :mrgreen:

Mada, meni bi ponajbolje legla kao soundtrack za "Nacionalnu klasu 2" koju ce Markovic jednom snimiti, kad shvati da je mnogo lutao poslednjih 20 godina. :ziveli:
Zamisli, matori Floyd radi kao neki cinovnicic, i smara djecu ispred zgrade pricama o slavnoj proslosti, a njegov sin je stasao, taman za rock bend...
Ima talenta i srca, veliki je sarmer i osvajac, na tatu, ali nema casha, svira na rucno radjenom pojacalu (prepravljeni radio) i na nekom Behringeru; cika Moma, koji je jedan od istaknutijih funkcionera neke od pobednickih stranaka, ne da pare za gluposti, planira da upise unuka na pravo :mrgreen: , a Silja je poginula u saobracajnoj nesreci (zgazio je fica kad je prelazila ulicu, na primer, divine intervention, je l :mrgreen: )...
I sprema se sin za GBOB, krpi se oprema, kupio je cak i nove zice za gitaru, ali... :wink:

Sve u svemu, odlicna stvar! :ziveli:
Ona prva, samojeB, malo je razudjena, ova mi je nekako konkretnija. :)

A ovu fruty pizdariju mozda pustim detetu. :mrgreen:

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 09 Oct 2009, 11:32

kide wrote:Jolana Galaksiz
WHERE IS YOUR GOD NOW ?

Post Reply