NsLO je duet MC-jeva (UnregistereD i Godfather aka Ape) koji pod ovim pseudonimom rade već nekoliko godina i kao dokaz toga postoji demo album zvani “Život je demo…”. Godine 2007. NsLO-u se pridruzuje i Choopa u ulozi gitariste, dok UnregistereD pored MC-inga počinje da svira i klavijature, pa NsLO kombinovanjem industrial bitova, teških metal rifova i storytelling rap-a, postaje bend koji je teško žanrovski opisati…
Pesmu Zacarani krug mozete poslusati na sledecem linku:
http://www.youtube.com/watch?v=VMKtWhmTqq8
NsLO - Začarani krug(demo)
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: NsLO - Začarani krug(demo)
S'obzirom da je demo, ok je.
Jako mi smeta sto je vokal toliko ispred svega da zvuci kao da ste matricu nasli na netu a onda se preko web mikrofona snimili. Naglasite vise kick i rifove ovako je prilicno "mlako".
Jako mi smeta sto je vokal toliko ispred svega da zvuci kao da ste matricu nasli na netu a onda se preko web mikrofona snimili. Naglasite vise kick i rifove ovako je prilicno "mlako".
-
Po Subotici barem , hip hoperi skidaju matrice.
Nismo skidali matricu, nasha je muzika...nenadnenad wrote:Po Subotici barem , hip hoperi skidaju matrice.
Pa generalno nije sve ispeglano josh...u svakom sluchaju hvala na komentaru, svaki savet je dobrodoshao^^
-
Znam da niste, pise u opisu.
Ako zelite moju konstruktivnu kritiku..onda bi vam rekao da izbegavate teme gde se pljuju razne devojke sponzoruse i sponzori odnosno turbo folkeri i sl., takodje pljuvanje po stanju u drzavi i prepucavanje izmedju repera odnosno 'kurcenje' ko sam sta sam.Same teme su prezvakane sto puta a i uglavnom na isti nacin pa ako nista drugo, bar to predstaviti drugacije.
Distorziju na gitari bi 'zategao'
Za bubnjeve bi uzeo EZdrummer drum kit from hell i ubacio neki blast beat.
Sto se tice klavijatura, probao bi loungelizzard odnosno neki fender rhodes zvuk sa distorzijom.
Zajebano namesetiti pojedinacne zvukove,...jos teze uklopiti i isproducirati.
Ako zelite moju konstruktivnu kritiku..onda bi vam rekao da izbegavate teme gde se pljuju razne devojke sponzoruse i sponzori odnosno turbo folkeri i sl., takodje pljuvanje po stanju u drzavi i prepucavanje izmedju repera odnosno 'kurcenje' ko sam sta sam.Same teme su prezvakane sto puta a i uglavnom na isti nacin pa ako nista drugo, bar to predstaviti drugacije.
Distorziju na gitari bi 'zategao'
Za bubnjeve bi uzeo EZdrummer drum kit from hell i ubacio neki blast beat.

Sto se tice klavijatura, probao bi loungelizzard odnosno neki fender rhodes zvuk sa distorzijom.
Zajebano namesetiti pojedinacne zvukove,...jos teze uklopiti i isproducirati.
U potpunosti se slazem:) josh sa manjkom znanja josh sporije ide:///nenadnenad wrote: Zajebano namesetiti pojedinacne zvukove,...jos teze uklopiti i isproducirati.
za klavijature nisam siguran, ali i drum i gitaru svakako treba popraviti...
A shto se tiche teksta nije bila poenta da se pljuje bilo ko, vec kako nas zzivot na chudan nachin sve poveze na kraju...
Hvala na preporukama i kritici, to je uvek mnogo bolje od laznih lepih komentara^^
--
Regards, Nezzit
Moja preporuka za hevi gitare: 4 track-a gitara, 2 full levo i 2 full desno. Koristite manje gain-a za ritam gitare, bice dovoljno masne kad ih duplirate (i to ne copy/paste nego 4x odsviraj, nije tezak rif). Mid crunch je vas prijatelj
znaci sto manje muljanja i "mooooda" jer cete dobiti samo blato. Da bi naglasili kick dodajte neki dance/house kick. To bih ja uradio da radim ovakvu pesmu.
poz!

poz!