Dark Avenger

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Reverse
Urednik

Dark Avenger

Post by Reverse » 12 Jun 2010, 18:39

Evo nesto novo od mene... soundtrack za film ili igricu! Malo je "generic" i provaljeni "epic" stil ali nije lose ispalo! Upotpunio bih ja to sa jos vise instrumenata posebno u bas registru, jer malo fali "low-end" ali RAM memorija me ogranicava :)

http://www.box.net/shared/3aaitlucye

Шмајсер
Хинт-Лорд

Re: Dark Avenger

Post by Шмајсер » 12 Jun 2010, 19:05

није лоше, добро би се уклопило у неки филм или игру са витешком тематиком и тако то, душу дало за неку стратегију :)
свиђа ми се.
а и бенд Manowar има песму Dark Avenger :P

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 12 Jun 2010, 21:55

*****... ups.. staffs ne smeju da pcuju... e sunce mu zarko, ovo mi svidja...

nego.. jedna pitalica/smetnjica.. ona viJolina (sa rezonatorskom kutijom... naravno..) na kraju.. ili je prejaka... ili se uopste ne uklapa... ne znam... to mi jedino smeta...

E sad... ako ima razloga sto je tu ok, razumem, ali bi 'ladno moglo bez nje... btw... pazi..

Tema je jaka, nosi... rusi sve pred sobom (tsunami/uragan/kliziste..) .. i odjednom izranja iz skupine violina koja ima sound kao one za renesansu (a.k.a. muvanje Julije) pod balkonom... to mi smeta...

inace, sve ostalo... za 11

hmmm ako ti je ovo diplomski... ja mislim da ces proci.. :ziveli: :metal: :cao:

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 12 Jun 2010, 22:55

Drago mi je da vas se svidja! Nije za diplomski (to je vise pisanije nego muzika, ali dobro...) Ovo sam radio cisto iz dosade... da probam :)
Sto se tice violine, da trebalo bi da bude malo tisa i "meksa"... sto se tice sempla, takav je kakav je... kao sto rekoh ram memorija mi ne dozvoljava da ucitavam jos instrumenata, inace bi tu islo nesto drugo! Razlog sto sam je stavio je da nekako "poveze" onaj snazni kraj sa harfom nakon toga...

Post Reply