Što bi o ovome rekli?
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Što bi o ovome rekli?
zanimaju me mišljenja ovoj pjesmi -
iCe - Ni sad
Zahvaljujem puno!
iCe - Ni sad
Zahvaljujem puno!
Re: Što bi o ovome rekli?
Dobro nam dosla!
A glede pesme... ne znam... Tonci Huljic bi bio ponosan...
A, vidi, ne slusa se na ovom forumu bas takva muzika (okostali, zastareli, kicasti pop, sa festivalskim aranzmanima, od pre stotinu leta).
Probaj na rumskom, mozda dobijes neki bolji feedback.
A glede pesme... ne znam... Tonci Huljic bi bio ponosan...

A, vidi, ne slusa se na ovom forumu bas takva muzika (okostali, zastareli, kicasti pop, sa festivalskim aranzmanima, od pre stotinu leta).
Probaj na rumskom, mozda dobijes neki bolji feedback.

-
Kontam da neoriginalnost totalna nije jako bitna sa obzirom na vecinu umjetnika na estradi.Valjda samo treba da imas srece, da se trudis jako i da nadjes nekoga ko ce da promovise.I, to je to - necu da demistifikujem svoje neznanje tih mehanizama za popularizaciju\probijanje sa bezobrazlucima. 

Šta vas dvojica opet napadate
, kada se ovakva pesma bude pojavila na nekom našem pop festivalu, ja ću odma' ime tog festivala da istetoviram preko celih leđa.
A ovakav zvuk gitare namešta/juri preko pola forumaša, tako da... Ne vidim problem.
I ako ovaj pop nije my cup of tea, meni ama baš ništa ne smeta u ovoj pesmi, bez frke sam je odslušao celu. Dobro, možda je jedino malo zasmetalo kako je otpevana na 2:18 reč 'poema', ali to je već sitničarenje.

A ovakav zvuk gitare namešta/juri preko pola forumaša, tako da... Ne vidim problem.

I ako ovaj pop nije my cup of tea, meni ama baš ništa ne smeta u ovoj pesmi, bez frke sam je odslušao celu. Dobro, možda je jedino malo zasmetalo kako je otpevana na 2:18 reč 'poema', ali to je već sitničarenje.

-
Pa , ja iskreno kazem,...smireno...zen scena.
Mozda treba jos malo da se ispegla produkcija i to je to...treba piciti po festivalima , radiju i televiziji.

Mozda treba jos malo da se ispegla produkcija i to je to...treba piciti po festivalima , radiju i televiziji.
- Nekonstantni
Meni je ok ,mislim da je bolje nego nove pesme goce tržan i neslušam toliko tu scenu ali čuo sam dosta gluposti...ova pesma je u poređenju sa mnogima remek delo tako da bi bilo lepše čuti ovo na radiju nego novokomponovane hitove gore pomenute..i njenih uvaženih kolega....evo jedne od mene sa još lošijom produkcijom...nemojte me urnisati
http://www.youtube.com/watch?v=y8mPW-7IoYU

Kao mesavina Sase Vasica, Osvajaca, Rodje Raicevica, Nevernih beba, Filipa Zmahera. Ne mogu da kazem da je lose, samo da je mespajz i da mi se ne svidja. But that's just meNekonstantni wrote:evo jedne od mene sa još lošijom produkcijom...nemojte me urnisatihttp://www.youtube.com/watch?v=y8mPW-7IoYU
iskrenost ti je vrlinafaks wrote: