CPU Malfunction

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Reverse
Urednik

CPU Malfunction

Post by Reverse » 23 Jul 2010, 15:54

Zezao sam se malo sa elektronikom i isprobavao neke VSTi-e, retko radim sa elektronskim instrumentima tako da nemojte biti mnogo strogi :)
Ovo bi bio neki ambient synth space dnb electro bla bla

http://www.youtube.com/watch?v=z_rs_AHEB88
http://www.box.net/shared/j42saqaxkm

dejankuki
Ćale - moderator

Re: CPU Malfunction

Post by dejankuki » 23 Jul 2010, 22:20

Znam da neces da se bas odusevis ovim reviewom, ali.. jbga uvek sam iskren...

Za razliku od dosadasnjih numera koje su bile fenomenalne.. ova nije ostavila neku impresiju na mene...

Super su vstovi.. super je ideja... super je produkcija... ali... :(

imas toliko pocetaka.. i sve cekam, sa' ce grune.. s'g ce mu se na'ebe mater.. sad ce ga rasturi k'o profesiJonalka je8aca pocetnika.....eve ga.. IIIIIIIiiiiiii. trt. vratis se opet na neki pocetak i neku ideju koja opet ceka razradu...

Zamisli tekst koji ima 'iljadu upoznavanja sa likovima u tekstu... a sta ti likovi rade u knjizi.... nista... (heheh, kao telefonski imenik ;).. mislim, doduse, ovo je bolje od tel. imenika, barem opisujes kako izgledaju... )

Dakle.. sedi 2+...
:ziveli: nemo' se mLogo ljutis...

:cao:

E, da. to je naravno MOJE vidjenje, mozda se drugima i svidja....

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 23 Jul 2010, 22:56

Slazem se Deki, ali pogledaj naziv... trebalo bi da prestavi CPU koji ne radi kako treba, tj cas radi cas se ukoci, zato se na svakih 30 sekundi menja izmadju neke srednje jacine i meksih delova... Tako sam i zamislio da nikada ne "grune" do kraja, jer jel te taj procesor je pokvaren :)
Inace da nisam imao ovu zamisao kad sam pravio ovo, slozio bih se 100% sa tobom... mozda je trebalo ovo da napisem u prvom postu al' me mrzelo :)

toza
Urednik

Post by toza » 23 Jul 2010, 23:23

Reverse, slozicu se sa Dekijem za ovu, ali delimicno... :?
Ako si zamislio sve kao sto si sad objasnio, onda i ima logike da treba da krene, pa da stane, pa da pocne da prica, pa da stane...

Sve ostalo (produkcija i ostale dzidzi-midzi zanimacije) je na odlicnom nivou! :wink:
Cepaj dalje! :)
:ziveli:

RadoslavZ

Post by RadoslavZ » 24 Jul 2010, 19:05

Mislim da si dobro opisao CPU Malfunction i zato necu da budem toliko grub kao Deki.
Stvar bi bila prijatnija za slusanje, kada bi imala vrhunac, kao sto rece Deki, ali treba
,svakako, da se uzme u obzir sta si ti ovom kompozicijom hteo da kazes.
Po meni, ova stvar moze da ima primenu (npr. soundtrack za neku emisiju o kompjuterima)
i zato ces od mene da dobijes jednu, malo jacu trojku. Onaj deo od 3:47 mi se mnogo svidja, narocito ono pistanje! ;)

Samo napred, decko! Mana-mana! :D

Post Reply