Crusader series - tribute

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Derrick
MF veteran

Crusader series - tribute

Post by Derrick » 24 Nov 2010, 17:08

Ovo što sledi nije melodični punk, pa stoga nova tema. Ako moderatori misle drugačije, neka slobodno "mrdžuju" dve moje teme u ovoj sekciji foruma. :ziveli:

Tribute jednoj od mojih omiljenih akcionih serijala. Crusader: No Remorse i No Regret su se pojavili 1995, odnosno 1996., respektivno. Ova kultna igra još uvek nije dobila zvaničan treći nastavak (a, kako stvari stoje, i neće u skorije vreme), te su fanovi odlučili da sami naprave treći deo (ali ne sequel, već prequel). Ja sam među tom ekipom fanova, i mogu reći da stvari napreduju polako ali sigurno... :wink:

Elem, uživajte!

Frostensen

Re: Crusader series - tribute

Post by Frostensen » 24 Nov 2010, 17:29

Hej svaka chast za trud, super je ispalo :) To je jedna od mojih omiljenih igara :) Inache, pretpostavlja se da je Lukas debelo pokrao Crusader-a za prikvele poshto su slichnosti izmedju njega i standardnog Clone Troopera zapanjujuce, da ne kazhem bezobrazne :)

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 24 Nov 2010, 18:26

Svaka čas' Đole :bravo: :bow:
Haj' uskoro da bude neka Cvirka negde u domu omLatine sa nekim bendom i tako to :ziveli:

the bassman

Post by the bassman » 24 Nov 2010, 20:30

Super! :bravo:

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 26 Nov 2010, 00:23

Frostensen wrote:Hej svaka chast za trud, super je ispalo :) To je jedna od mojih omiljenih igara :) Inache, pretpostavlja se da je Lukas debelo pokrao Crusader-a za prikvele poshto su slichnosti izmedju njega i standardnog Clone Troopera zapanjujuce, da ne kazhem bezobrazne :)
Pojma nemam ko je od koga krao, ali definitivno mnogo liče. Mislim da ću svirati još jednu kompoziciju, ovaj put iz Crusader: No Regret - temu iz prve misije "Ninth Crusade". Nije teška za svirku, a mnogo zarazna. Evo i link, ko 'oće da čuje: http://www.cyberionsystems.com/echosect ... _Ninth.mp3

A evo i direktno iz igre. Uzgred, ovo je očigledno igrao neki crusader master - zna za sve cake i forice, koje ni ja, zaluđenik, nisam provalio. :O.o: :krstise: :)

Post Reply