Bubnjanje melodičnog punk-a :)...

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

kide

Re: Bubnjanje melodičnog punk-a :)...

Post by kide » 20 Sep 2010, 22:01

Derrick wrote:BTW, nije programiranje, već projektovanje i administriranje sistema/mreža. :D :D
leleee, sve gore od goreg :P
Aj videću šta mogu da uradim po tom pitanju. Što se narednih dana tiče, verovatno ću kačiti nešto složeniji punk/metal, malo funky stvari (tipa RHCP, Spyro Gyra,...), nešto domaće (Eyesburn, Negativ,...), i tako...
ok je izbor svirke, ali to je sve manje-više očekivano. bilo bi zanimljivo da kao lik koji nije iz narodnjačkog miljea odradiš jedan folk set, neke klasične stvari, par nepar, recimo Neću neću dijamante od Halida (devetka bato), ili Dođi da ostarimo od Šabana (3/4 dabl tajm, eee), neki vlaški dert od Tozovca tipa Vlajna, od Nade Topčagić Mihajlo Miki, pa od Lukasa Lična karta, Nisam preživeo, itd...

to je samo par sugestija, nije obavezno :bambi:

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 23 Nov 2010, 17:48

Evo još malo u ovom fazonu od mene. Snimljeno danas, u roku od 10 minuta, jedan za drugim. :D :ziveli:

Straightaway - "Stolen Days Of Innocence"

Green Day - "When I Come Around"

Bubnjar Green Day-a ima gadnu tendenciju da gubi tempo u ovoj pesmi (potpuno random - na prelazima, u sred ritma, odnosno strofe...) i da me izbacuje iz takta!

the bassman

Post by the bassman » 24 Nov 2010, 16:20

Pa pazi na osnovu prikazanog, mogu da ti kazem da bih rado svirao s tobom :D , a za to postoje dva bitna razloga, prvi je sto si tacan a drugi, da se primetiti da imas mekane zglobove, ne volim ustresane bubnjare, koji tu nesto mlate rukama kao da se biju sa nekim :jedi_fight:
Jedino sto bi nas jam verovatno zvucao kao neki fusion izmedju ovog tvog i onog mog. :XD: A da, citao malo ove predhodne postove, pa bas jeste steta sto ne sviras s nekom ekipicom, moze to i da se svede na neki cist hobi... :ziveli:

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 26 Nov 2010, 00:44

the bassman wrote:Jedino sto bi nas jam verovatno zvucao kao neki fusion izmedju ovog tvog i onog mog. :XD: A da, citao malo ove predhodne postove, pa bas jeste steta sto ne sviras s nekom ekipicom, moze to i da se svede na neki cist hobi... :ziveli:
Jbg, šta da kažem, a da se ne ponavljam... Pre svega sa vremenom slabo stojim, ali ima tu još nekih razloga... Evo, pre neku nedelju sam (nažalost) morao da iskuliram čoveka za bend - pozvao me je gitarista domaćeg benda Rare da upadnem sa njim i još nekom ekipom u kombinaciju za bend. Poslao mi je već studijski snimljene stvari da čujem. Dobra muzika (mada ja tako nešto ne slušam), i ima dobrih fazona, pogotovo jedna pesma koja mi je zadala i malo muka (dok sam je svirao kod kuće)...

Enivej, dobra stvar je da bi uskoro trebalo da okačim nešto stvarno komplikovanije za svirku. U pitanju je jedna fusion/latin jazz kompozicija od Dave Weckl-a. :banana:

Post Reply