PsyProgy style ..... ;)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Xali

PsyProgy style ..... ;)

Post by Xali » 23 Nov 2010, 20:26

:cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :cao:
Cao ljudi nov sam na forumu pa reko malo da osvezim naslov Elektronika :)
Ovo su moje dve trake nedavno zavrsene .... ;)

[youtube]c67RtzZqo8M&feature=related[/youtube]

p.s. Made with FL Studio ;)

toza
Urednik

Re: PsyProgy style ..... ;)

Post by toza » 24 Nov 2010, 14:28

Odlicno! Bas mi se svidja! Mislim da si ubo ono sto se kod proggy-ja trazi :)

Par pitanja, ali prvo dobrodosao na forum! :cao:

Koliko dugo se bavis muzikom? Da li je psy bio prva stvar za koju si se opredelio kad je rec o muzici?

Vezano za produkciju (koja mi se cini bas bas korektno odradjenom), da li je ceo track radjen u FL-u i ni u cemu posle (tipa adobe audition ili slicno...)?
Pluginovi koje si koristio (sto za instrumente, sto za efekte), da li su NATIVE FL Studio ili su i neki drugi (npr. Cini mi se da je u prvoj traci
koriscen Vanguard, pa da proverim)? :)

Na ostalo nemam zamerki!
Samo cepaj i cekamo nove radove! :D

Xali

Post by Xali » 24 Nov 2010, 19:06

toza wrote:Odlicno! Bas mi se svidja! Mislim da si ubo ono sto se kod proggy-ja trazi :)

Par pitanja, ali prvo dobrodosao na forum! :cao:

Koliko dugo se bavis muzikom? Da li je psy bio prva stvar za koju si se opredelio kad je rec o muzici?

Vezano za produkciju (koja mi se cini bas bas korektno odradjenom), da li je ceo track radjen u FL-u i ni u cemu posle (tipa adobe audition ili slicno...)?
Pluginovi koje si koristio (sto za instrumente, sto za efekte), da li su NATIVE FL Studio ili su i neki drugi (npr. Cini mi se da je u prvoj traci
koriscen Vanguard, pa da proverim)? :)

Na ostalo nemam zamerki!
Samo cepaj i cekamo nove radove! :D

Prvo hvala na dobrodoslici :) i appriciate that man ;)

E ovako trance slusham josh od `kabalaha` i mahadeve` ..... if you know what i mean ....
A shto se tiche produkcije od skora sam pocheo ozbiljnije da se bavim ( m-audio , midi controler etc . ) tacnije zadnje dve godine , ali ne toliko ozbilno da zaradjujem od toga , bavim se nekim drugim poslom .. .
imam i ranije nekih radova ali nisu vredni reklame ::ranting::
Trake sam dodatno shtimovao u sound forgu ( onoliko koliko sam znao ) malo izotopa , malo waves ssl etc , da bi to koliko toliko dobilo neku dubinu jelte :)
Od instrumenata svashta ... Da , vanguard , gladiator , albino , spectrasonics omnisphere , synt1 , sylent1 , korg , fm8 , z3ta , nexus..........
Za bass naravno allien303 ..
Od efekata uglavnom koristim `frutieve` i od samih instrumenata ....

Eto to bi bilo to otprilike ..... :bravo:

Tnx for a nice comment mate :cao: :bow:

the bassman

Post by the bassman » 24 Nov 2010, 20:15

Odlicno je, iako sam odrastao uz gitarsku muziku i bavim se istom, volim da cujem ponekad dobar trance, malo tvrdji od ovog tvog, tako nesto kao Skazi, gmx...ali cool je samo rokaj!!!
Izbaci tako nesto kao npr. "i wish" od infected mushrooms da zaplesemo :lol:

:banana: :bounce: :banana3: :banana2:

toza
Urednik

Post by toza » 24 Nov 2010, 20:38

Odlicno odlicno! Neka, samo nek' se radi :) Sto vise projekata, to vise vezbe i iskustva :)
Ja sam isto FL-ovac. Doduse, poslednje sto radim, sve koristim samo native FL instrumente i efekte i eventualno free opcije.
Batalio sam piratske verzije plugin-ova (sto ne znaci da je dobro-mozda je to najvise zbog toga sto sam od skoro i registrovani korisnik FL-a),
ali za sad mi dobro ide sve sa samim FL-ovim plugin-ovima (barem ja to tako vidim i mislim) :D

Takodje radim psy trance, ali pored njega jos sve i svasta (osim melosa)... Dakle, house, neke akusticne stvari, gotovo sve to dolazi u obzir :)
Ajd' kad ugrabim nesto vremena, cucemo se preko PP-a da razmenimo iskustva. :)

P.S. Ovo ne volim da radim, izvini Xali, @the bassman: mozda ovako nesto za pocetak za zamenu za I wish (naravno, sve u skladu sa mogucnostima): viewtopic.php?f=39&t=13929

Xali

Post by Xali » 25 Nov 2010, 00:05

the bassman wrote:Odlicno je, iako sam odrastao uz gitarsku muziku i bavim se istom, volim da cujem ponekad dobar trance, malo tvrdji od ovog tvog, tako nesto kao Skazi, gmx...ali cool je samo rokaj!!!
Izbaci tako nesto kao npr. "i wish" od infected mushrooms da zaplesemo :lol:

:banana: :bounce: :banana3: :banana2:
Hvala brate ..... Respect ... :)
toza wrote:Odlicno odlicno! Neka, samo nek' se radi Sto vise projekata, to vise vezbe i iskustva Ja sam isto FL-ovac. Doduse, poslednje sto radim, sve koristim samo native FL instrumente i efekte i eventualno free opcije.Batalio sam piratske verzije plugin-ova (sto ne znaci da je dobro-mozda je to najvise zbog toga sto sam od skoro i registrovani korisnik FL-a),ali za sad mi dobro ide sve sa samim FL-ovim plugin-ovima (barem ja to tako vidim i mislim) Takodje radim psy trance, ali pored njega jos sve i svasta (osim melosa)... Dakle, house, neke akusticne stvari, gotovo sve to dolazi u obzir Ajd' kad ugrabim nesto vremena, cucemo se preko PP-a da razmenimo iskustva.
Bacio sam uvo na Lost In Thaughts .... fullonista a :) , dobra traka ... Deo 3:25 pa na dalje mi se jako svidja . Onaj pad u pozadini i synt shto vrti ... jako dobro ! bassline i kick su ti na zavidnom nivou shto je na kraj krajeva najbitnije u trance music produkciji .... vidi ja sam hobista shto se tiche ovoga i radim to jer stvarno slucham i volim psy :metal: .... without pils :grummel_2: ...
Ali moze se desiti da udjem u to skroz ... cudni su putevi gospodnji ej 8)
PP je ok .... moze i neki vs. da nikne .... :ziveli:

p.s. FL is the american muscle if you know to do with him .... :)

toza
Urednik

Post by toza » 25 Nov 2010, 00:15

Hahahaha, samo dalje od pills... Ako stvarno volis nesto, ne trebaju ti dodatni stimulansi :wink:

Hvala na preslusavanju-da, fullonista sam, ali gledam da se sto vise vratim onom starom zvuku, a da pritom zadrzim neke novije elemente...
Ma mesam i pravim svasta :lol: Drago mi je da ti se svidjaju kick i bass... Ah, to je najvece cimanje da ispadne kako valja.
Inace, bass je mukotrpno sredjivan i u osnovi je FL-ov 3xOSC...

Odlicno za PP! Imam neke lude ideje, pa ti saljem sve na PP cim ugrabim nesto vremena :)
A FL...Da da... Muscle ali samo ako znas kako da ga koristis... :D

:cao:

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 25 Nov 2010, 09:24

свиџа ми се :ziveli:

Xali

Post by Xali » 26 Nov 2010, 23:34

Шмајсер wrote:свиџа ми се :ziveli:
:ziveli: