Cao ljudi nov sam na forumu pa reko malo da osvezim naslov Elektronika

Ovo su moje dve trake nedavno zavrsene ....

[youtube]c67RtzZqo8M&feature=related[/youtube]
p.s. Made with FL Studio

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
toza wrote:Odlicno! Bas mi se svidja! Mislim da si ubo ono sto se kod proggy-ja trazi
Par pitanja, ali prvo dobrodosao na forum!![]()
Koliko dugo se bavis muzikom? Da li je psy bio prva stvar za koju si se opredelio kad je rec o muzici?
Vezano za produkciju (koja mi se cini bas bas korektno odradjenom), da li je ceo track radjen u FL-u i ni u cemu posle (tipa adobe audition ili slicno...)?
Pluginovi koje si koristio (sto za instrumente, sto za efekte), da li su NATIVE FL Studio ili su i neki drugi (npr. Cini mi se da je u prvoj traci
koriscen Vanguard, pa da proverim)?
Na ostalo nemam zamerki!
Samo cepaj i cekamo nove radove!
Hvala brate ..... Respect ...the bassman wrote:Odlicno je, iako sam odrastao uz gitarsku muziku i bavim se istom, volim da cujem ponekad dobar trance, malo tvrdji od ovog tvog, tako nesto kao Skazi, gmx...ali cool je samo rokaj!!!
Izbaci tako nesto kao npr. "i wish" od infected mushrooms da zaplesemo![]()
![]()
![]()
![]()
Bacio sam uvo na Lost In Thaughts .... fullonista atoza wrote:Odlicno odlicno! Neka, samo nek' se radi Sto vise projekata, to vise vezbe i iskustva Ja sam isto FL-ovac. Doduse, poslednje sto radim, sve koristim samo native FL instrumente i efekte i eventualno free opcije.Batalio sam piratske verzije plugin-ova (sto ne znaci da je dobro-mozda je to najvise zbog toga sto sam od skoro i registrovani korisnik FL-a),ali za sad mi dobro ide sve sa samim FL-ovim plugin-ovima (barem ja to tako vidim i mislim) Takodje radim psy trance, ali pored njega jos sve i svasta (osim melosa)... Dakle, house, neke akusticne stvari, gotovo sve to dolazi u obzir Ajd' kad ugrabim nesto vremena, cucemo se preko PP-a da razmenimo iskustva.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest