Mesmerize (2010) EP

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Tufli

Re: Mesmerize (2010) EP

Post by Tufli » 19 Nov 2010, 22:26

Baba Slim wrote:Skinuo zip i poslušao... I mislim da ću da ga ostavim da stoji na playlisti. :ziveli: Svaka čast, super je zaista...

Pitanje: sa kojom od pedala si postigao onaj pulsirajući efekat na trećoj pesmi, Channel? Line6 Filter modeler?
Thanks Baba Slim! Sve pesme sam odsvirao sa svojom Fender Blues Deluxe-om.Trecja pesma je jedina svirana na Z*Z*Z-ovom Vox cc1 amp-om , a pulsirajucji zvuk je tremolo sa Vox-a . Sjajno zvuchi tremolo sa tog amp-a.
Hvala josh jednom :) :ziveli:
Line6 FM4 sam npr koristio u 4 numeri, zvuk analognog syntha je ta pedala. Ili u 5 numeri od 1:48, kada krene brujanje , to su npr dve oktave ispod sa FM4-ke.

sixstring

Post by sixstring » 20 Jan 2011, 01:44

A znao sam da će mi se svidi trip,čim bajo koji pravi ovo ima sliku Pip Boy'a na profilu! :D Fallout serijal majka!
Baš mnogo gotivan trip! Ae,nek krene na dobro pa i da ovajdiš od ovoga golemo! Sve najbolje!

Tufli

Post by Tufli » 20 Jan 2011, 20:26

sixstring wrote:A znao sam da će mi se svidi trip,čim bajo koji pravi ovo ima sliku Pip Boy'a na profilu! :D Fallout serijal majka!
Baš mnogo gotivan trip! Ae,nek krene na dobro pa i da ovajdiš od ovoga golemo! Sve najbolje!
Hvala mnogo na komentaru i lepim zeljama, drago mi je da ti se svidela muzika :)
Bilo bi cool kada bi neko muziku sa EP-a iskoristio za film ili tako neshto .

Post Reply