Potpisivanje ugovora
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- zolideathmetal
- Urednik
Potpisivanje ugovora
I taj dugo ocekivani dan je stigao, juce smo dobili ugovor. Da procitamo, pregledamo i da javljamo nase neslaganje sa nekim delovima.
Procitao sam jednom ugovor, i nisam nista specijalno nasao sto mi se jako ne svidja. Prvi album je u pitanju, mog brutal death metal benda.
Pitanje je sledece, ako je neko imao iskustva sa ugovorima (bilo kakvim) na sta da pripazim? Jel ima nekih vec provaljenih caka?
Procitao sam jednom ugovor, i nisam nista specijalno nasao sto mi se jako ne svidja. Prvi album je u pitanju, mog brutal death metal benda.
Pitanje je sledece, ako je neko imao iskustva sa ugovorima (bilo kakvim) na sta da pripazim? Jel ima nekih vec provaljenih caka?
- Rocket Roll
Re: Potpisivanje ugovora
Ja se javljam samo da ti čestitam!
A o ugovorima - Sava sa našeg Foruma je pravnik, možda može da ti pomogne?
A o ugovorima - Sava sa našeg Foruma je pravnik, možda može da ti pomogne?
- zolideathmetal
- Urednik
Hvala! 
Jesam ja prvi na forumu (mislim od standardnih clanova) kome je ponudjen ugovor?
@ Sava : Jel bi mogao da kazes par pointera na sta da pripazimo, obratimo paznju?

Jesam ja prvi na forumu (mislim od standardnih clanova) kome je ponudjen ugovor?
@ Sava : Jel bi mogao da kazes par pointera na sta da pripazimo, obratimo paznju?
- Rocket Roll
Da, mislim da si prvi od "uobičajenih osumnjičenih"! 

- zolideathmetal
- Urednik
Hvala!
Jos uvek ocekujem od nekog da napise par pointera. Javite se svi koji ste imali iskustva sa ugovorima!
Jos uvek ocekujem od nekog da napise par pointera. Javite se svi koji ste imali iskustva sa ugovorima!
- KnightOfDoom
- Site Admin
Zoli jel to sa Disdained-om? Cestitam! 

- zolideathmetal
- Urednik
BUMP (prvi na ovom forumu JEA)
Meni je žao, ali tek ovog momenta sam video da sam pomenut. Nemam pojma o čemu se radi, ali ako ti treba nekakava sugestija po pitanju ugovora pošalji mi ga na mail da ga pročitam. Nadam se da nije kasno.zolideathmetal wrote:Hvala!
- zolideathmetal
- Urednik
Sto se tice mog ugovora, resili smo to vec (nadam se), presli 100 puta, sve razumeli i potvrdili. Nego sam mislio ako je neko imao malo vise iskustva (pogotovo losa) da postuje par pointera, jer tu oblast niko nije ni pipnuo dosad
A nadam se da ce ljudi dolaziti u kontak sa ugovorima (da ih pripremimo svakako
)

A nadam se da ce ljudi dolaziti u kontak sa ugovorima (da ih pripremimo svakako