kombinacija rock-a, funk-a i flamenka
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
kombinacija rock-a, funk-a i flamenka
Pesma je snimljena u kucnim uslovima, u Nuendu.
Za crtanje bubnja koriscen je EZ drummer.
Oprema:
Gitare: Washburn bass, Lag roxanne, Fender dg16 i anonimus klasicna:)
pojachalo: Carlsbro 50 top
kutija: 2 x cellestion g12h30
mikrofoni: UHER M537(akusticna i klasicna gitara), Sennheiser MD412 (el. gitara), Rode NT1(vokal)
miksete: Zeck pd-6, behringer xenyx 1002.
Sve kritike, pozitivne i negativne su dobrodosle.
Hvala.
Za crtanje bubnja koriscen je EZ drummer.
Oprema:
Gitare: Washburn bass, Lag roxanne, Fender dg16 i anonimus klasicna:)
pojachalo: Carlsbro 50 top
kutija: 2 x cellestion g12h30
mikrofoni: UHER M537(akusticna i klasicna gitara), Sennheiser MD412 (el. gitara), Rode NT1(vokal)
miksete: Zeck pd-6, behringer xenyx 1002.
Sve kritike, pozitivne i negativne su dobrodosle.
Hvala.
Re: kombinacija rock-a, funk-a i flamenka
Poslusao sam... nije lose, mada meni to sve ide na funk...
ali dobro... sve u svemu je cool. I ako smem da pitam ko je pevao? Ako naravno nije problem da napises ime i prezime posto vokal podseca na jednog lika pa cisto da vidim dal je on ili ne... 

crvena,narandzasta,ljubicasta,plava...Da nije to nesto pred ovaj pederski bal,%$^&% *(#@$%??? 

Last edited by dejankuki on 28 Sep 2010, 23:31, edited 1 time in total.
Reason: ipak... :( ne budimo vulgarni... javno...
Reason: ipak... :( ne budimo vulgarni... javno...
- MICKEY
Prvo, veliko hvala sto si poslusao i hvala na komentaru.Bach wrote:Poslusao sam... nije lose, mada meni to sve ide na funk...ali dobro... sve u svemu je cool. I ako smem da pitam ko je pevao? Ako naravno nije problem da napises ime i prezime posto vokal podseca na jednog lika pa cisto da vidim dal je on ili ne...
da, da, ova je u sustini funk, mada ako si polusao drugi deo, ulazi u rumbu... Nije on pevao, ja sam - Miodrag Ristivojevic

A naslov ove teme je takav, zato sto kombinujem te pravce u sustini, mada i jos puno drugih, nadam se da ces ih cuti, okacicu ih u ovoj temi kad budu snimljene...
Hvala jos jednom...
- MICKEY
heheheheheMare_87 wrote:crvena,narandzasta,ljubicasta,plava...Da nije to nesto pred ovaj pederski bal,%$^&% *(#@$%???
Nazalost, pesma je 101% strejt, pa i zene se cesto farbaju raznim bojama

Pa i zene mogu biti gay
!
Ali nebitno nije ovo forum za takve stvari...Svaka cast za autorski rad,samo napred!

Ali nebitno nije ovo forum za takve stvari...Svaka cast za autorski rad,samo napred!
- MICKEY
...Pa mogu, a odprilike to bas budu najbolje ribe
Hvala!

Hvala!
stvar je skroz ok, ima potencijala. Tekst tu i tamo. Što se tiče muzike, srednji deo treba izbaciti potpuno i ostati celu pesmu u funky. Onda bi bilo baš baš.
bravo

bravo

- MICKEY
Hvala, hvala.
Dosta ljudi mi je dalo slicnu kritiku. Volim raznovrsne pravce i hteo sam da iskombinujem nesto sto nije bash spojivo. Bice bolje...
Dosta ljudi mi je dalo slicnu kritiku. Volim raznovrsne pravce i hteo sam da iskombinujem nesto sto nije bash spojivo. Bice bolje...
- MICKEY
evo jos jedne:
Mr. Mickey moj ucitelj gitare
e da mi je neko pricao pre par godina da ces ti raditi ovakvu muziku, tesko da bi mu poverovao.
Osvezavajuce i ima lep potencijal, nije radjeno po nekom sablonu i ima originalnost! Samo napred i da snimis jos dosta ovakvih stvari, samo drugar, ja bih ovo voleo da slusam negde.... ali sa ostatkom benda! "wake up dead man"
Jedna dobronamerna sugestija, obrati paznju na produkciju vokala, nekako mi je to bas u zadnjem planu a po meni bi trebalo da bude u prvom! Znam u kakvim uslovim radis, ali mozes ti to!

Osvezavajuce i ima lep potencijal, nije radjeno po nekom sablonu i ima originalnost! Samo napred i da snimis jos dosta ovakvih stvari, samo drugar, ja bih ovo voleo da slusam negde.... ali sa ostatkom benda! "wake up dead man"

Jedna dobronamerna sugestija, obrati paznju na produkciju vokala, nekako mi je to bas u zadnjem planu a po meni bi trebalo da bude u prvom! Znam u kakvim uslovim radis, ali mozes ti to!

- MICKEY
Oooo, Papi, legendo! Ma, jbg, snimam pomocu stapa i kanapa, a i ovaj youtube unisti zvuk...
Evo je nova stvar sa Robekom i Maricem:
Evo je nova stvar sa Robekom i Maricem:
Mene ovo najvise podseca na stare, progresivne bendove sa kraja sezdesetih i pocetka sedamdesetih, koje ja mnogo volim
Fale vam samo flauta i melotron da budete kompletni
Znate da svirate, aranzmani zvuce profesionalno, tako da nema sta da vam se zameri.
Jedino da uradite nesto modernije. Koliko god da su dobri stari prog. bendovi, njihovo vreme je proslo

Fale vam samo flauta i melotron da budete kompletni

Znate da svirate, aranzmani zvuce profesionalno, tako da nema sta da vam se zameri.
Jedino da uradite nesto modernije. Koliko god da su dobri stari prog. bendovi, njihovo vreme je proslo