Remedy

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

tyler durden
MF veteran

Re: Remedy

Post by tyler durden » 07 Mar 2011, 18:40

sinisake wrote:Ma jasno. Ja sam i napisao da se taj nacin pevanja meni ne dopada, a nisam pominjao objektivni, akademski izmerljiv kvalitet pjevaca/pjevanja i tako to...
Najtuznije je da su tom, po mom skromnom, nestrucnom misljenju, ruznijem nacinu pevanja skloniji upravo oni koji imaju bolje glasovne mogucnosti... :ziveli:

naravno, no frx.
A inače, ova pesma je tog manira. Neće biti sve takve. A učini mi uslugu, pa poslušaj sledeću pesmu koju okačimo. Baš me zanima da onda čujem tvoje mišljenje o pevanju. :ziveli:

doyle777

Post by doyle777 » 07 Mar 2011, 18:43

tyler durden wrote:A oni što "pljuju" pevača, najiskrenije bi ih zamolio da dođu na našu prvu svirku, i čuju ga uživo. Neka se jave, i neće morati da plate ulaz. Mislim da će kupiti jezik sa poda :D (nije ovo prepontento, mnogo kompetentniji ljudi su ga slušali uživo, i govorili da je među najboljima koje su čuli.)
Pevac jeste kvalitetan, stvarno ima dobru boju glasa, u stilu je muzike koju svirate... Samo bih predlozio da ponekad iskoristi i falset, a ponekad zapeva malo dublje, ovako mi zvuci kao da je sve u jednom te istom tonalitetu (a nije), ali vidi se da covek zna da peva.
tyler durden wrote:Mi čemo nastaviti da se trudimo, kako bi priibližili takav zvuk malo i našoj publici. A generalno mislim da bi svi trebali da se držimo malo više zajedno, na našoj anti grand sceni....dakle, bio black metal, death, jazz ili rock, alternativa. Tu smo da pomažemo jedni druge i pomažemo u širenju "kulturne muzike" mladim naraštajima.
:1: Ovo isto/slicno sam pricao na nekoj drugoj temi, cini mi se na Sta radite...

MUzzY

Post by MUzzY » 09 Mar 2011, 08:52

doyle777

Post by doyle777 » 09 Mar 2011, 10:32

Ova nova pesma me malo podseca na SOiL (a njih volEm :mrgreen: ), ali mi je bolja Disem Slobodno, verovatno zbog toga sto je brza.

Stanko

Post by Stanko » 09 Mar 2011, 10:55

Nemam puno da dodam na svoj prethodni post :) samo udrite, mada mi se ova pesma vise svidja, i malo mi vuce na Creed :ziveli:

Edit: Mene licno bi ono spamovanje na FB-u (3-4 puta isti post "glasajte za nas") smorilo i bas imalo suprotan efekat :P al to vec nema veze sa muzikom to je vec marketing :mrgreen:

MUzzY

Post by MUzzY » 09 Mar 2011, 11:19

Nemam pojma kako si cuo Creed ovde al' cenim da imas pravi razlog :) Drago mi je da si poslusao! :ziveli:

Stanko

Post by Stanko » 09 Mar 2011, 11:21

MUzzY wrote:Nemam pojma kako si cuo Creed ovde al' cenim da imas pravi razlog :) Drago mi je da si poslusao! :ziveli:
Mozda tripujem al podseca me na jednu pesmu, mislim da je Creed, a mozda je 3 Doors Down :ziveli: bem li ga :)

TinTin5

Post by TinTin5 » 20 Mar 2011, 17:38

"Остајем ту" је, бар по мом скромном мишљењу добра песмица, каква се не чује често на нашим просторима, те поређење са Тошетом ми није јасно, ја сличности не видим...у сваком случају, само тако наставите, па успех неће изостати.... :ziveli:
Једино ми није јасно, назив бенда је на енглеском, а текстиви су на српском...ал ајд...

Post Reply