Random rifovi iz kucne radinosti

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
zhille

Random rifovi iz kucne radinosti

Post by zhille » 01 May 2010, 21:17

Ja imam obicaj za snimim neku ideju i da je nikada ne zavrsim, ali eto, ima par snimaka koji nisu tako strasni :) Ja se ne bavim muzikom profesionalno, niti ozbiljno, ne sviram u bendu, tako da, nemojte previshe kritikovati, od koga je, dobro je :) Intonacija me malo zeza zbog stima, tako da malo nekad ispadam, ne zamerite.

Uglavnom su to kombinacije EZdrummer/Amplitube/Maximus(compressor) ali ima i nekih kao recimo prvi po redu, koje sam snimio kako sam stigao, riffworksT4, guitar rig... ^^. Bubnjeve uglavnom kucam sam, a jedino kad snimam u RiffWorksu ostavim njihov loop, ima par dobrih.

Stilski prilichno variram, od meshuggah stila do nekog kvazi satriani tripa...nikako ne mogu da se definishem. Stimovi su u velikoj vecini slucajeva alternativni, koristim ih vise.

http://www.humyo.com/884647/Riffs/?a=R1SfRckDJ9Y

Uzdravlje :)

faks
Badmotorfinger

Re: Random rifovi iz kucne radinosti

Post by faks » 02 May 2010, 10:28

e dobro ti ovo bre :metal:
bass test, g groove,meter play(1), random riff2 (predpostavljam da bi bilo ok u nekoj grunge varijanti), reaper test i wallrus su mi bas po ukusu.
naravno to su samo teme i mogu se jako dobro uraditi.
:ziveli:

zhille

Post by zhille » 02 May 2010, 15:57

Зафаљујем! Г-Грув и Волрус су ми најсвежији снимци и ту сам стварно све сам радио, у Волрусу сам и бас свирао. Тј где год има бас, ја сам га и свирао, позајмио сам неки крш од друга :) мада, гитара ми је шестожичана у алтернативном штиму са опсегом скоро па осможичане, бас ми некад и не треба хаха. Ге ми најнижа нота, да, оно Ге на трећем прагу баса ><

Управо си добро схватио поенту - то су теме, које би евентуално кад би имао неки бенд или нешто, вероватно могао разрадити, али ја нисам лидер, и не бих могао водити бенд.
:kokice:

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 02 May 2010, 18:58

rodjen si za meshuggah tribute :mrgreen: :ziveli:

zhille

Post by zhille » 26 Mar 2011, 19:23

Evo najnoviji riff iz kućne radinosti, u nekom pravcu u kome bih želeo da povedem svoje sviranje i pravljenje mJuzike. mJetaaal ::ranting::

http://soundcloud.com/zhille/goliath-riff-a-b

Fala lepo :) Follow-uj te me na SoundCloudu ako imate account, a ako nemate, napravite, cool je skroz.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 26 Mar 2011, 21:06

...mnogo bre glasno ovo... :wink: ^^

zhille

Post by zhille » 26 Mar 2011, 21:10

Hotstepper wrote:...mnogo bre glasno ovo... :wink: ^^
Јебемлига, вероватно зато што сам користио слушалице кад сам миксовао, а ваља да је гласно и масно хахаха
Битна је идеја, ваљда ћу да се једном изборим с лењошћу да ово завршим. Фала на слушању :)

Post Reply