The Byzantines - Anastas
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
The Byzantines - Anastas
Vozdra ljudi.
Napravih neki etno/ambiental/stavec pa prokomentarisite.
FL studio 9, Alchemy, kaval vst.
Napravih neki etno/ambiental/stavec pa prokomentarisite.
FL studio 9, Alchemy, kaval vst.
- propali_gitarista
Re: The Byzantines - Anastas
svaka cast. jako mi se svidja ovo.
Odlično! Apsolutno nikakvih zamerki! Produkcija mi se jako sviđa i sve je na mestu.
Vidim da ti ovakve stvari odlično leže!
Eee. može pitanjce? Odakle je vokal ako nije producer's secret?

Vidim da ti ovakve stvari odlično leže!

Eee. može pitanjce? Odakle je vokal ako nije producer's secret?

Hvala momci
Vokal sam sekao iz akapela numere sa koncerta Slobodana Trkulje, ne znam tacan naziv
I da, pitch-ovan je za kvintu navise.

Vokal sam sekao iz akapela numere sa koncerta Slobodana Trkulje, ne znam tacan naziv

I da, pitch-ovan je za kvintu navise.
Kul! Super si se snašao! Ja mislio da nije možda neki VST u pitanju, ali takve stvari kao što je kod tebe primer,
su u najvećoj meri producentskih ruku delo
su u najvećoj meri producentskih ruku delo

U bre Tozo, nahvali me za sve pare, cu se uobrazim
Bas retko koristim loopove ili seckam iz vec postojecih pesama, samo kad mi se nesto bas zasvidja ili kad ne mogu da uradim to sa VSTima (uglavnom vokali, a mrzi me da cimam nekog da mi otpeva)

Bas retko koristim loopove ili seckam iz vec postojecih pesama, samo kad mi se nesto bas zasvidja ili kad ne mogu da uradim to sa VSTima (uglavnom vokali, a mrzi me da cimam nekog da mi otpeva)

Ma ne valja be ovo ništa... šta bre svira ovde, gde su pršteće gitare.. distorzije.. bas da ćine bubrezi... sedi nula, pa će se falis po školsko dvorište da si popravio na keca... beži b'e na mesto... radi sledeću.... 'el jasno!!!
znas da se zezam... odlićno je
znas da se zezam... odlićno je
Nista dok se sve to ne provuce kroz fuzz pedalu iz devetnaestog veka, pa onda sve u Mesa Boogie.
Moras da obratis paznju na frejzing, ovo mi mnogo vuce na neki shred. A ethno muzika je turbo-folk, nema tu umetnosti.
Kako si mog'o Trkulju da semplujes? On je nevidjeni seljak i ne zna da svira!
Šalim se
Moras da obratis paznju na frejzing, ovo mi mnogo vuce na neki shred. A ethno muzika je turbo-folk, nema tu umetnosti.
Kako si mog'o Trkulju da semplujes? On je nevidjeni seljak i ne zna da svira!
Šalim se

Odlično zvuči. Lepo skockano. Samo imam jednu zamerku, a zapravo nisam siguran koliko je uopšte moguće izbeći ovo što ću da pomenem - stavio sam se u poziciju da ovo slušam recimo na radiju, i da budem iskren, teško da bih bez nebrojenih prethodnih slušanja mogao da budem siguran da bih ovu numeru lako prepoznao među sličnim numerama. Kod nas se u poslednjih 15 godina pojavilo dosta autora koji se oslanjaju na vizantijske uzore, i ja imam sve veći problem da ih razlikujem. Ovde mi se javlja isti problem. Kapiram da orkestracija takođe pravi problem, jer se manje više isti instrumenti koriste, pa valjda dođe do zasićenja.
@Kuki, Rasa
Ej, ne slusam ja te vase hevi metalike, ja sam seljak covek
@Kristijan
Pa znas kako, sam zanr te uslovljava na odredjenu harmoniju, skale i stil sviranja kao i orkestracije, tako da je nemoguce izbeci odredjenu slicnost sa ostalim numerama ovog tipa. Da sam dao sebi vise slobode, onda to ne bi imalo veze ni sa samim nazivom. Mada sam ja ovde od tih "etno" instrumenata koristio jedino kaval i taj vokal, sve ostalo su synthovi/padovi sa po 3 kila efekata
Uglavnom je tipicna postava u pratnji bubanj/perkusije, bas, violine, sve vrste gitara itd, pa sam ja to zamenio "elektronikom".
Ej, ne slusam ja te vase hevi metalike, ja sam seljak covek

@Kristijan
Pa znas kako, sam zanr te uslovljava na odredjenu harmoniju, skale i stil sviranja kao i orkestracije, tako da je nemoguce izbeci odredjenu slicnost sa ostalim numerama ovog tipa. Da sam dao sebi vise slobode, onda to ne bi imalo veze ni sa samim nazivom. Mada sam ja ovde od tih "etno" instrumenata koristio jedino kaval i taj vokal, sve ostalo su synthovi/padovi sa po 3 kila efekata

Uglavnom je tipicna postava u pratnji bubanj/perkusije, bas, violine, sve vrste gitara itd, pa sam ja to zamenio "elektronikom".