The Real Fakes
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: The Real Fakes
Kako vam izgleda setlista uglavnom? Jel ustaljena, ili svakim nastupom menjate, i tako to?
Nazalost, prilicno je ustaljena, jerbo:
1) tesko se dogovaramo oko pesama koje bismo svirali
2) nemamo dovoljno proba
Ali, bice bolje, ako se ne raspadnemo...
Treba nekih 50 hitova namaknuti bar... sve je objasnjeno na ''sajtu'', sekcija repertovar.
http://www.sinisake.123bemyhost.com/THE_REAL_FAKES/

1) tesko se dogovaramo oko pesama koje bismo svirali

2) nemamo dovoljno proba
Ali, bice bolje, ako se ne raspadnemo...

http://www.sinisake.123bemyhost.com/THE_REAL_FAKES/

- Dersu Uzala
"Kada se u bendu nađu dva hard-prog-pomaloisimfo-rokera...''
A nemate ni jednu hard-prog-pomaloisimfo-rok konpoziciju na repertoraru. Ama bas ni jednu. Nijednu. Koga bre vi lazete?
A nemate ni jednu hard-prog-pomaloisimfo-rok konpoziciju na repertoraru. Ama bas ni jednu. Nijednu. Koga bre vi lazete?

Hvala za ovo, i trudite se da se ne raspadnete 

He, he, he, pa volu bubnjar i klavijurista Krimsone, Petruxija&drugare, MejdeneDersu Uzala wrote:"Kada se u bendu nađu dva hard-prog-pomaloisimfo-rokera...''

Samo pop, matori, samo pop.

Vuce, fala na podrski. Podrska je vazna, rekose glasnogovornici beograckih hipstera.

sinisake wrote:Podrska je vazna, rekose glasnogovornici beograckih hipstera.

Najavi svirku u begeu kad bude bila, pa da svratim, bas mi deluje 'nako chill atmosfera

Ih, pa za prestonicki nastup cu posebnu tema da otvorim
, a ima nekih indicija da bi moglo i to da se desi... uskoro (makar u kosmickim razmerama
).
A jes fina atmosfera. Pevac je natural born superstar, i zvucimo dosta fino... kad nemamo tehnicke probleme (kad mi ne rikne pojacalo, usred svirke, kad mu vreme nije, ili kad klavijature, zbog cudnih strujnih problema ne pocnu da se iskljucuju/ukljucuju i piste, ili kad bas, iz nepoznatih razloga, ne distorzira gore od najgrdjeg basa u nekom ekstremnom nojz bendu, ili kad mi pevac ne shebe uzdrktalom nogom ispravljac za dilej, negde u drugom delu svirke, i tako...
). 

A jes fina atmosfera. Pevac je natural born superstar, i zvucimo dosta fino... kad nemamo tehnicke probleme (kad mi ne rikne pojacalo, usred svirke, kad mu vreme nije, ili kad klavijature, zbog cudnih strujnih problema ne pocnu da se iskljucuju/ukljucuju i piste, ili kad bas, iz nepoznatih razloga, ne distorzira gore od najgrdjeg basa u nekom ekstremnom nojz bendu, ili kad mi pevac ne shebe uzdrktalom nogom ispravljac za dilej, negde u drugom delu svirke, i tako...