evo malo pamkinsa
YouTube - covers
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: YouTube - covers
evo malo pamkinsa
Slabo se nesto cujes
a znam. nasnimicu opet jedan dan kad me ne bude mrzeloFunkomat wrote:Slabo se nesto cujes
- Highway One
Evo jos jedan dobar snimak.
(bas mi doslo da soliram ovde
)
(bas mi doslo da soliram ovde
-
SlowHandMan
Evo i ja nesto da postavim kao novi clan 
Rage Against The Machine - Killing in the name...akusticna obrada
http://www.youtube.com/watch?v=denzx7X0Pfw
Pa, i nije ti neki aranzman, s obzirom na to da sviras 4 godine.
Sve u svemu,
Sve u svemu,
-
SlowHandMan
A kako bi ti odsvirao ovo na akustari, da sviram solo kad nemam pedale kao Tom Morello?
ok pokusaj ali druze, iskreno, tajming ti je veoma los, skaces na sve strane, nabavi metronom ili skini sa neta, cini cuda za tacnostSlowHandMan wrote:Evo i ja nesto da postavim kao novi clan
Baci uvo kako je jedan lik odsvirao Nirvanu na akustari.Ne kažem da treba tako i ti, al' čisto da imaš hintSlowHandMan wrote:A kako bi ti odsvirao ovo na akustari, da sviram solo kad nemam pedale kao Tom Morello?
Upadanje sa tim stavom ti nista nece pomoci. Pogotovo na ovom forumu. Prihvati kritiku, i nastavi dalje.SlowHandMan wrote:A kako bi ti odsvirao ovo na akustari, da sviram solo kad nemam pedale kao Tom Morello?
MetalFunk wrote:Upadanje sa tim stavom ti nista nece pomoci. Pogotovo na ovom forumu. Prihvati kritiku, i nastavi dalje.SlowHandMan wrote:A kako bi ti odsvirao ovo na akustari, da sviram solo kad nemam pedale kao Tom Morello?
evo lepse snimljena gitara
ono odozgo moze da se brise...
valjda je sada bolje
-
SlowHandMan
Prihvatam komentar vezan za tajming...jaaaako daleko sam ja od savrsenstva...ali kad neko stavi kometar kao sto je bio onaj prvi,dakle nista konkretno a kao to sto si snimio je ***** samo sto je to kao malo finije napisao a nema konkretno nista da kaze onda ne znam kako drugacije da prokomentarisem...Inace zato sam i postavio da bi cuo tudje misljenje-savet...
Ovde niko nije rekao da je snimak k'o qratz. Nemoj molim te da mi preokreces reci.
Rekao sam samo da si mogao malo bolje aranzirati. E sad, ako ti smatras da je k'o qratz, i ako se vidis u tom svetlu, sto se mene tice - ok. Postujem tvoje misljenje : )
Kritika je kritika, konkretna ili ne, i dalje je kritika. : )

Rekao sam samo da si mogao malo bolje aranzirati. E sad, ako ti smatras da je k'o qratz, i ako se vidis u tom svetlu, sto se mene tice - ok. Postujem tvoje misljenje : )
Kritika je kritika, konkretna ili ne, i dalje je kritika. : )