Upravo upload-ao novi video! Ovo je poznati SRV shuffle po imenu So Excited, inspiriran njegovom izvedbom u El Mocambo-u. Ovaj video je Full HD, sto ce, nadam se, olaksati skidanje onima koji zele. Anyway, evo video:
http://www.youtube.com/watch?v=tr70d5gSkPA
Uzivajte, i ako vam se svidi molim ostavite comment na YT, hvala!
SRV So Excited cover/lesson in full HD
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Re: SRV So Excited cover/lesson in full HD
ako se ne varam, ne radiš vibrato lijevom rukom već isključivo tremolo ručicu koristiš ?
-
Re: SRV So Excited cover/lesson in full HD
Da!
Ja sam u biti trebao biti ljevak, ali sviram gitaru kao desnjak...
Iz tog razloga tremolo lijevom rukom mi dodje jako neprirodno, tako da se ovo pretvorilo u moj stil, i tako sviram od pocetka...
izgleda ruzno nekom ko se nije navikao, ali kad slusas, vibrato je tu konstantno, jedino posto je ovo edukativni video za skinuti stvar, trudio sam se drzati gitaru sto mirnije pa na nekim mjestima je vibrato lose odradjen, sorry about that...
inace vibrato radim kao Jeff Beck s dlanom na bridge-u, vrlo rijetko sa whammy bar
Ja sam u biti trebao biti ljevak, ali sviram gitaru kao desnjak...
Iz tog razloga tremolo lijevom rukom mi dodje jako neprirodno, tako da se ovo pretvorilo u moj stil, i tako sviram od pocetka...
izgleda ruzno nekom ko se nije navikao, ali kad slusas, vibrato je tu konstantno, jedino posto je ovo edukativni video za skinuti stvar, trudio sam se drzati gitaru sto mirnije pa na nekim mjestima je vibrato lose odradjen, sorry about that...
inace vibrato radim kao Jeff Beck s dlanom na bridge-u, vrlo rijetko sa whammy bar