Juče je danas

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Juče je danas

Post by nemanjavelimirovic » 15 Jan 2012, 13:37

Kristijan wrote:Доообра, доообра. Овде ми се вокал више допада, још само малкице више да "полуди" у рефрену. Делује ми као да је песма "озрачена" албумима "In Through the Out Door" (Led Zeppelin) и "Jar of Flies" (Alice in Chains), и ово кажем у сасвим позитивном смислу.
Hvala! :ziveli: :ziveli:

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 15 Jan 2012, 13:59

Kristijan wrote:Доообра, доообра. Овде ми се вокал више допада, још само малкице више да "полуди" у рефрену. Делује ми као да је песма "озрачена" албумима "In Through the Out Door" (Led Zeppelin) и "Jar of Flies" (Alice in Chains), и ово кажем у сасвим позитивном смислу.
ma "stop whispering" all the way. Ima taj britanski momenat, svidja mi se zvuk skroz, ako bi se pojavili na nasoj domacoj sceni bilo bi to nesto sasvim novo.
Ali jbg, pevacica vam je uzas-uzasa. Ne znam u kom je ona svojstvu i cija je ona devojka ali riba stvarno - NE ZNA DA PEVA.
Steta, mislim da sa boljom pevaljkom imate mnogo svetliju buducnost. :roll:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 15 Jan 2012, 16:38

whosyourdaddy wrote:
ma "stop whispering" all the way. Ima taj britanski momenat, svidja mi se zvuk skroz, ako bi se pojavili na nasoj domacoj sceni bilo bi to nesto sasvim novo.
Ali jbg, pevacica vam je uzas-uzasa. Ne znam u kom je ona svojstvu i cija je ona devojka ali riba stvarno - NE ZNA DA PEVA.
Steta, mislim da sa boljom pevaljkom imate mnogo svetliju buducnost. :roll:
Nije nicija riba. Svojstvo je pevacica. ^^
Oces ti da otpevash, posaljem ti snimak bez glasa pa nasnimi, bash me zanima kako ce zvucati. Moze?

Nem pojma, meni je okej taj glas bash zato shto ne lici na ove uberpevaljke iz Zemlje Puva i slicnih sranja, al opet sve je stvar ukusa. Drago mi je da vam se svidja bar donekle. :)
:metal: :ziveli:

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 15 Jan 2012, 17:24

nemanjavelimirovic wrote: Oces ti da otpevash, posaljem ti snimak bez glasa pa nasnimi, bash me zanima kako ce zvucati. Moze?
hehe, to bi bilo interesantno! :metal: (nosim se mislju da stvarno probam?!? :mrgreen: , ne znam, daj tekst da uvezbam za pocetak! :lol: :XD: )
jos nije ni preslusana pesma kako treba, vec se rade coveri. Juče je danas Tribute bend :bambi:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 15 Jan 2012, 19:01

Nemanja, ovo mi je do sada omiljeni tvoj bend :D i vokal mi je skroz ok, ne vidim ništa toliko strašno tu :?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 15 Jan 2012, 20:04

Guitar_thrill wrote:Nemanja, ovo mi je do sada omiljeni tvoj bend :D i vokal mi je skroz ok, ne vidim ništa toliko strašno tu :?
Who's Your Daddy je samo ljubomoran... zeli da peva kod nas u bend. :mrgreen:
whosyourdaddy wrote:
nemanjavelimirovic wrote: Oces ti da otpevash, posaljem ti snimak bez glasa pa nasnimi, bash me zanima kako ce zvucati. Moze?
hehe, to bi bilo interesantno! :metal: (nosim se mislju da stvarno probam?!? :mrgreen: , ne znam, daj tekst da uvezbam za pocetak! :lol: :XD: )
jos nije ni preslusana pesma kako treba, vec se rade coveri. Juče je danas Tribute bend :bambi:
Odlicno! :mrgreen: :D :lol: :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 15 Jan 2012, 20:07

nemanjavelimirovic wrote:
Guitar_thrill wrote:Nemanja, ovo mi je do sada omiljeni tvoj bend :D i vokal mi je skroz ok, ne vidim ništa toliko strašno tu :?
Who's Your Daddy je samo ljubomoran... zeli da peva kod nas u bend. :mrgreen:
Ne oprasta uspjeh... ™© :mrgreen:
Nego, nije ovo loso, mada... izdao si pank! :P

Malo me podseca pevanje na ovo:
Spoiler:
fraziranje, boja glasa, statjaznam... :)

Milanares

Post by Milanares » 15 Jan 2012, 22:12

Meni ovo mnogo bolje od onebighell-a. Nemanja jesi l' poslusao bend Trevora Dunna koji se zove Mad Love?

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 15 Jan 2012, 22:29

nemanjavelimirovic wrote:
Oces ti da otpevash, posaljem ti snimak bez glasa pa nasnimi, bash me zanima kako ce zvucati. Moze?
Salji meni. I tekst naravno.

I btw, pripremam ti materijal danas. :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 15 Jan 2012, 22:42

Kad rece Alice in Chains, otidji odjekar, pretisni 'Sitting Bull' da svira recimo pa mi reci kako te se doima. Neki moji ortaci iz kraja.

http://www.reverbnation.com/artist/song ... s/10985420

Ja bi to ovako Nemanji o'pevo da oce da mi da. :mrgreen:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 16 Jan 2012, 01:12

sinisake wrote:fraziranje, boja glasa, statjaznam... :)
Не пратиш фабулу радње, Јандлићку смо поменули јоште на почетку дискусије.
Dersu Uzala wrote:pretisni 'Sitting Bull'
Воистину, има ту вибрацију налик на Alice in Chains. Преслушао и преостале 2 нумере, добри су.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 16 Jan 2012, 01:16

A, Kris, izvini! Jes, bilo bi cudno da samo meni lici. :lol: :ziveli:

Funkd

Post by Funkd » 09 Feb 2012, 02:57

nemanjavelimirovic wrote: Nem pojma, meni je okej taj glas bash zato shto ne lici na ove uberpevaljke iz Zemlje Puva i slicnih sranja
:grummel_2:
Zoe Kida, a ova mala ne bas.. :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 09 Feb 2012, 09:29

Samo da ne kida kao Zoe, fala nebesima. :ziveli:

Post Reply