Marshall Guv'nor 2 i ja:)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
DrGreenthumb
MF veteran

Marshall Guv'nor 2 i ja:)

Post by DrGreenthumb » 22 Apr 2008, 22:43

Zamolio me je drugar da mu snimim nesto sa Marshall Guvnor pedalom, pa sam napravio jedan zanimljiv xperiment, sve sam snimio preko Amplitube-a ali sam gitaru "ubo" prvo u pedalu pa u line-in kompujtora (sav dist je poreklom pedalan/hardverski). Naravno da je cheesy backing track, jer sam je sam smislio u trenutku dok je isao ritam, i naravno da ima puno pseudo-shred izdr$*!avanja, ali moj drugar je u tom fazonu. Greske u ritmici su deo mog zivota :oops: , ali oprosticete mi trudio sam se da zvucim passionate :D
Cheerz!

Bullcrap.Mp3.Zip by Bigupload.Com

Critical
PedoBear

Re: Marshall Guv'nor 2 i ja:)

Post by Critical » 22 Apr 2008, 23:28

Super!

Bas je "pitko" , posebno mi se svidja ovaj break u cistak :D i boja je odlichna :D

Nisam jos cuo da "govno od vola " bolje zvuci ,hahahahahah

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 22 Apr 2008, 23:35

Fala! Najvise me je i interesovalo sta cenjeni publikum sajta misli o zvuku, buduci da je stap i kanap. Svirka je obicno proseravanje (sto se mene tice bar) hence the name :D , btw, drugar je kupio pedalu i mislim da je zadovoljan. A ja ozbiljno razmisljam da uzmem neki usb dongle/thingy da ubijem taj uzasni sum, s obzirom da je autenticnost Amplitube-a izuzetna, pogotovu sto u stanu ne mogu da odvrnem pojacalo da bi ono pristojno zvucalo.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 22 Apr 2008, 23:46

Ja mogu da ti od srca preporucim ovaj Edirol UA 4fx sto ja koristim,odlicna spravica

evo ti link pa overi.... http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... 4fx#p11533
...da uzmem neki usb dongle/thingy da ubijem taj uzasni sum, s obzirom da je autenticnost Amplitube-a izuzetna, pogotovu sto u stanu ne mogu da odvrnem pojacalo da bi ono pristojno zvucalo.
Ovo ce da ti sa'rani sum :mrgreen: :mrgreen: , veruj mi ja jos nisam kupio pojacalo bas iz te bojazni (i dok sam se tako bojao potrosio sam pare,hahah),tipa posto je ovde kucni red svetinja kako ja da kupim nekog Randall-a a da ne cujem sta on stvarno moze....

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 22 Apr 2008, 23:55

Da li ima da se uzme kod nas u Srbiji? Posto koristim Amplitube, moglo bi da prodje i nesto jednostavnije, bez Cosm tehnologije and stuff, samo line to usb, pa ako neko ima iskustva sa takvim, holla!

Post Reply