moja prva pesma u zivotu
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
moja prva pesma u zivotu
http://www.youtube.com/watch?v=h2xmTX8aaxo
ovo ce da nosim u grand da mi izdaju pa da izadjem na televizor
rifove sam odradio u fruity slicer,ko pogodi iz koje panterine pesme sam pravio slajsove dobije automobil marke BMW 760 v12
i za kraj da dodam: TO HICO , ROKAJ!
ovo ce da nosim u grand da mi izdaju pa da izadjem na televizor
rifove sam odradio u fruity slicer,ko pogodi iz koje panterine pesme sam pravio slajsove dobije automobil marke BMW 760 v12
i za kraj da dodam: TO HICO , ROKAJ!
Re: moja prva pesma u zivotu
daaaaaaa,u stvari ne bas,pravo da ti kazem nije ali za trud stize ti imt 539 na adresu sifra:dobro izschwajsowan
ljudi automobil marke BMV je i dalje u opticaju
ljudi automobil marke BMV je i dalje u opticaju
The Sleep? 

daaaaaaa,u stvari ne bas,pravo da ti kazem nije,ali kao utesnu nagradu dobijes pneumatsku sejacicu za kukuruz,dzak semena zemun polje hibrida 404 kratke vegetacije te flasu Dursobana za zastitu semena od insekata (u prvom redi zizka) prilikom nicanja
sad mozes da se uortacis sa frajerom iznad
automobil marke BMW i dalje ceka svog vlasnika
Mi cemo lepo da posejemo ku'ruz da poznjemo ida kupimo po dva BMW 720i (mnogo mi je 6000 kubika ,vise sam za ove slabijevasko wrote:daaaaaaa,u stvari ne bas,pravo da ti kazem nije,ali kao utesnu nagradu dobijes pneumatsku sejacicu za kukuruz,dzak semena zemun polje hibrida 404 kratke vegetacije te flasu Dursobana za zastitu semena od insekata (u prvom redi zizka) prilikom nicanja

aaaaaaaaaaaa nemoj tako majstore, nemoj takoCritical wrote:Mi cemo lepo da posejemo ku'ruz da poznjemo ida kupimo po dva BMW 720i (mnogo mi je 6000 kubika ,vise sam za ove slabije) pa ti vidi kako si se zajeb'o ,hahahahahahahahah
usput da dodam,sustain ti je do jajaca,zaboravio sam na temi da ti kazem
automobil marke BMW sa 48 ventila i promenljivom duzinom usisne grane ceka mozda bas vas
Drag the Waters...
Колко пара за учлањење у задругу?
Колко пара за учлањење у задругу?
daaaaaaaaaaaa,ne bas,u stvari moram da te razocaram,nije,ali kao utesnu nagradu dobijas aparat za pecenje kokica i lokacija u korzo ulicu pored mileta ciganina sto prodaje petarde
moja sugestija ti je da se uortacis sas ekipu iznad,ali pozuri dok jos nisu zasejali cetristocetvorku,kazi im da udare tri reda kokicar da ima sta da puckas
i zovite me na kopanje,ce da vi ponesem kuvana jajca da porucate u ladovinu dok odmarate i ostrite motike
ljudi,pa ovo ispade tesko pitanje....ewe malji pomoc....ovaj zadnji majstor hekler je potrefio album
automobil marke BMW ceka svog vlasnika
moja sugestija ti je da se uortacis sas ekipu iznad,ali pozuri dok jos nisu zasejali cetristocetvorku,kazi im da udare tri reda kokicar da ima sta da puckas
i zovite me na kopanje,ce da vi ponesem kuvana jajca da porucate u ladovinu dok odmarate i ostrite motike

ljudi,pa ovo ispade tesko pitanje....ewe malji pomoc....ovaj zadnji majstor hekler je potrefio album
automobil marke BMW ceka svog vlasnika
Floods?
direktore nisi trebao da pijes Dursoban,to je za zizke,al ajde ja sam kriv
pa koj sam deo mogo da uzmem tamo je 70% akustara,mislis ono "dieeeeeeeeee dieeeeeeeeee dieeeeeeeeeee dieeeeeee"
ptrosio si 2 od 1 000 000 pocetnih pokusaja,znaci ostaje ti 999 998 ,zajebana situacija
nista,nastavi da vozis BMW 713 mediteran,sam si reko da volis malu kubikazu
ako sledeci ne potrefi ja se predajem
ajmo ljudi automobil marke BMW bla bla bla
pa koj sam deo mogo da uzmem tamo je 70% akustara,mislis ono "dieeeeeeeeee dieeeeeeeeee dieeeeeeeeeee dieeeeeee"
ptrosio si 2 od 1 000 000 pocetnih pokusaja,znaci ostaje ti 999 998 ,zajebana situacija
nista,nastavi da vozis BMW 713 mediteran,sam si reko da volis malu kubikazu
ako sledeci ne potrefi ja se predajem
ajmo ljudi automobil marke BMW bla bla bla
War Nerve...
ако није сас салајицу сечем јајца
ако није сас салајицу сечем јајца
SAAAAAAAANDBLAAAAASSSTEEEEED SKIN
evo od ovog rifa je sve napravljeno: http://www.zshare.net/audio/110559980d8cf3a3/
nego niko mi ne rece valja li ovo nesto?
evo od ovog rifa je sve napravljeno: http://www.zshare.net/audio/110559980d8cf3a3/
nego niko mi ne rece valja li ovo nesto?