Reverse - Vista

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Reverse
Urednik

Reverse - Vista

Post by Reverse » 23 Apr 2008, 15:24

Evo bilo mi malo dosadno, pa rekoh da skarabudzim neshto! :mrgreen:

http://www.box.net/shared/dl6hn2b4s0

Znam bubnjevi su prejaki, ali me mrzelo da ih smanjujem pa ponovo da eksportujem! :mrgreen:

goodlikesweeper

Re: Reverse - Vista

Post by goodlikesweeper » 23 Apr 2008, 15:35

Nice! 8)

A,hor me interesuje.Jel' i to neki plug-in?Ovi horovi u FL mi poprilicno jadno zvuce...

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 23 Apr 2008, 15:36

Veeoma lepo. Vidi se da vlads insturmentom i da imas znanje.

Na stranu produkcija, stvar je jednostavna, nija pretrpana i sve je dozorano s merom... Vibracije koje ja primam su u skladu s trenutnim gosdisnjim dobom.( Budjenje prirode i zeleno. ) Tema je pitka i vuce slusaoca (i slusalicu ;) ) da ne prekine, vec da odslusa do kraja. Dobar izbor instrumenata i boja... Violine posebno....

Svidja mi se....

P.S. Bubnjevi i mogu da ostanu, ali mozda bi trebalo jos malkice reverba na klaviru i tisi horovi... samo nastavi

Jednom recju, bravo!!!

P.S. ovu stvar necu da ti kvarim ;) ( mozda samo sa sopstvene potrebe) :oops:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 23 Apr 2008, 16:03

STa si ti do sad radio :mrgreen: kad tek sad bacas idejice ovde ,ovo je odlicno :D

Da ne ponavljam,totalno se slazem sa ovim sto je deki rekao ,medjutim to sto ti rece da bubnjevi budu malo tisi (ali to vec znas) i ja bih rekao da hor ostane ove jacine ,sasvim je okej :D

P.S. Hoces nastavljati ovo ,bilo bi super da nastavis posebno sto si onako zavrsio ,tipa ovo je uvod sad krece nesto malo zesce bilo bi dojajno :D

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 23 Apr 2008, 17:20

Hvala ljudi!

Pa uglavnom me mrzi da razradjujem pesmu od koje ne ochekujem neshto previshe, to mi je i najteze kad pravim neshto, da smislim shta cu dalje, a da ga ukomponujem sa prethodnim delom :mrgreen:

Produkcija? Jos sam nov u ovome, tako da nemojte mi zameriti!

@Dejane, ako ocesh slobodno prepravi ovo, dacu ti i odvojeno kanale ako ti treba! :mrgreen:

@Godlikesweeper

Hor je plugin, zove se Magnus Choir!
Critical wrote:STa si ti do sad radio :mrgreen: kad tek sad bacas idejice ovde:D
Skidao sam VST-e! :mrgreen:

todicn

Post by todicn » 24 Apr 2008, 21:26

Stvar je super, tema odlicna, klavir je taman gde treba i drum pattern takodje... (U cemu (na cemu) si radio bubanj?)

E sad, ono sto mi se bas ne svidja je.. hmm kako bih rekao, uvod razrada zakljucak. Violina ga super dize, onda ide onaj cool bridz bez bubnja, ali posle ulazi hor koji ni izbliza ne przi ko violina, a ja bi je bas tu jos ludje digo nego u prvom delu...

Ali ipak sjajno!

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 24 Apr 2008, 22:01

@todicn

Bubanj je Addictive Drums!

Znam shta hocesh da kazesh, i slazem se, ali kao shto rekoh, bio mi smor da sad previshe razmishljam o obliku i razradi celokupne pesme!

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 24 Apr 2008, 23:23

све речи хвале...
сад морам мало у офф али јбг...
кад свираш то на клавијатури или шта год јел прво пустиш ритмове у ФЛ па снимаш негде кљаве или како...
хтео бих да се опробам и ја у некој зезанцији па ако би могао овде натенане да објасниш кораке снимања
Уздравље

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 25 Apr 2008, 02:06

Ja sam to radio preko midi-ja, znachi povezem klavijaturu i komp midi kablom pre svega, otvorim midi setings na F10, Onda izabereim controler type - generic controller, i aktiviram ga klikom na enable, aktiviram kanal koji hocu da snimam(npr klavir), odredim na kom patternu da mi se to snimi, otovrim playlistu na F5, i namestim odakle hocu da pocne da snima, kliknem record, kliknem play, sacekam da otkuca metronom i pocnem da sviram... :mrgreen:

Post Reply