Ja i festivali...
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- Tiki the Boyler
- Urednik
Ja i festivali...
I ove godine se kao autor (zajedno sa svojom djevojkom) predstavih na tradicionalnom Đurđevdanskom Festivalu dječije pjesme koji se ove godine po petnaesti put održava u Banjaluci...
Pjesma sa kojom smo učestvovali se zove San, a izvodi je jedanaestogodišnja Minja Šukalo. Na sinoć održanoj polufinlanoj večeri (među svim BiH kompozicijama), pjesma San je po ocjeni stručnog žirija zauzela prvo mjesto!
Da ne gnjavim više...
Pjesmu možete poslušati na http://www.myspace.com/digitalboyler
Koga zanima, pjesma je urađena malo atipično kada su dječiji festivali u pitanju, jer je u potpunosti živo odsvirana (uključujući i bubanj)...
Sutra u 20:00 u sportskoj Dvorani Borik bice odrzano finalno vece petnaestog Djurdjevdanskog Festivala... Nakon sinoc osvojenog prvog mjesta u BH konkurenciji idemo na megdan ucesnicima iz Poljske, Madjarske, Bugarske, Srbije, Makedonije, Crne Gore...
Znam da ovde nema previše ljudi iz mog kraja, ali ako ih ima i ako nemaju pametnija posla, a imaju neke klince koji bi se mogli ludo zabaviti, mogu ih dovesti i podrzati nas!!!
A ljudi iz BiH pozivom na 094 59 31 44 mogu glasati za kompoziciju pod rednim brojem 13!
U svakom slucaju, hvala na podrsci!
Pjesma sa kojom smo učestvovali se zove San, a izvodi je jedanaestogodišnja Minja Šukalo. Na sinoć održanoj polufinlanoj večeri (među svim BiH kompozicijama), pjesma San je po ocjeni stručnog žirija zauzela prvo mjesto!
Da ne gnjavim više...
Pjesmu možete poslušati na http://www.myspace.com/digitalboyler
Koga zanima, pjesma je urađena malo atipično kada su dječiji festivali u pitanju, jer je u potpunosti živo odsvirana (uključujući i bubanj)...
Sutra u 20:00 u sportskoj Dvorani Borik bice odrzano finalno vece petnaestog Djurdjevdanskog Festivala... Nakon sinoc osvojenog prvog mjesta u BH konkurenciji idemo na megdan ucesnicima iz Poljske, Madjarske, Bugarske, Srbije, Makedonije, Crne Gore...
Znam da ovde nema previše ljudi iz mog kraja, ali ako ih ima i ako nemaju pametnija posla, a imaju neke klince koji bi se mogli ludo zabaviti, mogu ih dovesti i podrzati nas!!!
A ljudi iz BiH pozivom na 094 59 31 44 mogu glasati za kompoziciju pod rednim brojem 13!
U svakom slucaju, hvala na podrsci!
Re: Ja i festivali...
Lepa je pesmica ,bas je slusljiva
i mislim da nije bas decija ,ono ozbiljna je (ako me kontas).
Puno SRece U finalu!!!!
P.S. Ti i Devojka nesto kao Joksimovic i Leontina ,jel

Puno SRece U finalu!!!!
P.S. Ti i Devojka nesto kao Joksimovic i Leontina ,jel

- Tiki the Boyler
- Urednik
Pa namjerno sam išao na tu old school foru, jer mi je pun qrac stereotipnih debilnih tuc tuc dječijih pjesmica...
A i zahtjevna je melodija za pjevanje (posto je moja ljepša polovina profesionalna pjevačica), pa je bila dobra prilika da se čuje šta djevojčica može da uradi sa vokalom...
A što se Joksima i Leontine tiče... pa... ništa čudno! Uvijek se u paru ljepše i bolje radi!
A i zahtjevna je melodija za pjevanje (posto je moja ljepša polovina profesionalna pjevačica), pa je bila dobra prilika da se čuje šta djevojčica može da uradi sa vokalom...
A što se Joksima i Leontine tiče... pa... ništa čudno! Uvijek se u paru ljepše i bolje radi!

- Rocket Roll

Stvarno je osvežavajuće (s obzirom šta ovih dana poturaju pod dečje pesmice). Srećno u finalu!
Tiki... ovo nije decija pesma!!! Ovo je veoma ozbiljno, preozbiljno za deciji festival! Mala peva super..
pohvale i nadam se da cete pobediti...
Produkcija takodje!!!
P.S. stvarno mi je cudno kako vas nisu "diskvalifikovali" i poslali na neki ozbiljni festival? Ali stvarno?
Sve pohvale!
pohvale i nadam se da cete pobediti...
Produkcija takodje!!!
P.S. stvarno mi je cudno kako vas nisu "diskvalifikovali" i poslali na neki ozbiljni festival? Ali stvarno?
Sve pohvale!
- Tiki the Boyler
- Urednik
Ako nekoga interesuje:
Bubanj je Pearl Master sa Zildjian A Custom i K Custom činelama,
bass: Peavey Cirrus 5 Redwood - linijski kroz MindPrint EnVoice
klavijature: Korg Oasys
gitare:
intro i osnovna tema: Peavey JF-1 (hollow body - na oba humbuckera istovremeno) na Peavey Classic 30
tremolo gitara: Peavey Wolfgang EXP kroz Line6 TonePort UX2
phaser gitara (druga strofa): Fender Stratocaster '57 kroz Ibanez Phaser (antika) i Peavey Classic 30
sax: neki Amati alt krš, što se nažalost i čuje...
Vokal je otpjevan u komadu (i bez peglanja) na Audio-Technica AT4050 i kroz Joemeek TwinQ preamp.
Korišteni reverbi CSR Mono Plate i TC Electronic Fabrik R...
Ako nekoga još nešto interesuje, pitajte...
Bubanj je Pearl Master sa Zildjian A Custom i K Custom činelama,
bass: Peavey Cirrus 5 Redwood - linijski kroz MindPrint EnVoice
klavijature: Korg Oasys
gitare:
intro i osnovna tema: Peavey JF-1 (hollow body - na oba humbuckera istovremeno) na Peavey Classic 30
tremolo gitara: Peavey Wolfgang EXP kroz Line6 TonePort UX2
phaser gitara (druga strofa): Fender Stratocaster '57 kroz Ibanez Phaser (antika) i Peavey Classic 30
sax: neki Amati alt krš, što se nažalost i čuje...
Vokal je otpjevan u komadu (i bez peglanja) na Audio-Technica AT4050 i kroz Joemeek TwinQ preamp.
Korišteni reverbi CSR Mono Plate i TC Electronic Fabrik R...
Ako nekoga još nešto interesuje, pitajte...
OMFG!!!!!!!!Tiki the Boyler wrote: klavijature: Korg Oasys
- Tiki the Boyler
- Urednik
Što bi značilo... šta?Reverse wrote:OMFG!!!!!!!!Tiki the Boyler wrote: klavijature: Korg Oasys
Оу мај факин гад 

A moze i da znaci , JA BIH BAS VOLEO DA TI MENI POKLONIS TE KLAVIJATURE.Tiki the Boyler wrote:Što bi značilo... šta?Reverse wrote:OMFG!!!!!!!!Tiki the Boyler wrote: klavijature: Korg Oasys

E bas tako!Critical wrote:A moze i da znaci , JA BIH BAS VOLEO DA TI MENI POKLONIS TE KLAVIJATURE.![]()

bosanac fino ti je ovo
- Tiki the Boyler
- Urednik
Hvala...
A ta "klavijaturica" još neko vrijeme neće biti na poklon!
A ta "klavijaturica" još neko vrijeme neće biti na poklon!