Ovoga puta sa box.net :
http://www.box.net/shared/b6cvqtpcks
Nisam hteo da doteravam do savrsenstva, ovo je prva vezija!
Jedna cela stvar - Orinoko!
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Jedna cela stvar - Orinoko!
Da me jebes ako znam zasto ali, mene iva glavna melodija podseca na Robin Huda (nisam uzimo nista majke mi)
Nije lose,malo mi se ne svidja ova fora Pitanje - Odgovor (gitara leo pa onda desno)
Nije lose,malo mi se ne svidja ova fora Pitanje - Odgovor (gitara leo pa onda desno)

Zar nije Orinoko Ljovisnin momak?

Critical wrote:Da me jebes ako znam zasto ali, mene iva glavna melodija podseca na Robin Huda (nisam uzimo nista majke mi)

Znam na sta mislis. Mene podseca na neke konjanike kaubojce kako skakucu u sedlima:)
Ocigledno smo i ja i Marko gledali Ljovisnu, sledeca stvar ce da se zove Ignjacio!
/////
Salim se, ustvari ima jedno jezero u Juznoj Americi zove se Orinoko, na to sam mislio
Edit by KOD
Pobrisani postovi. Prica se uglavnom svodi na ovo sto je ostalo.
Svaki sledeci Ljovisna i Esmeralda offtopic ce biti "nagradjen" .
Naravno da si mislio na jezero, zezam se ja samo, a zhao mi je shto nisam bio na netu neko vreme pa nisam video tu "nagradjenu" prichu o Ljovisni
Izgleda da KOD bash mrzi shpanske serije...
Ko da se forum hostuje na Quantum Fireball-u od 8 GB pa im treba prostor za svaki post moguci

Inache stvar josh nisam ni chuo ali ne sumnjam da je dobra, evo upravo je skidam pa cu postovati komentare uskoro.

Inache stvar josh nisam ni chuo ali ne sumnjam da je dobra, evo upravo je skidam pa cu postovati komentare uskoro.