Piano "airborne"

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
ParAdoX

Piano "airborne"

Post by ParAdoX » 13 May 2008, 17:56

Pozdrav svima za pocetak, nov sam na forumu :), pa evo nesto sto sam radio. Klavir je u pitanju, radio sam u FL Studiu (pisao u piano roll-u), nisam nikada svirao klavir (sviram gitaru), ne mogu reci da poznajem muzicku teoriju, skale donekle i osnovne pojmove, pisao sam sto bi se u narodu reklo "po sluhu" i osecaju, plz uzmite to u obzir. Eto.
Evo ga link:
http://www.box.net/shared/z068a39s8w

petrucci
MF veteran

Re: Piano "airborne"

Post by petrucci » 02 Jun 2008, 01:02

Izvini, ali ovo je sranje!

Critical
PedoBear

Post by Critical » 02 Jun 2008, 01:08

Po ovom tvom komentu mislio sam da bas nista ne valja (ti ocigledno ne znas kako zvuci sranje :mrgreen: )

Meni je ok,nije masterpiece ali,okej je skroz,daleko je od sranja :D

Reverse
Urednik

Post by Reverse » 02 Jun 2008, 01:18

Ma ovo je OK, Ima falsheva, i malo "nelogichnih" modulacija, i nisi trebao da stavish toliko brz tempo. I da ove mutacije, ono dur pa odma mol, mogu da zvuche veoma loshe ako se ne "uvedu" kako treba ... I previshe tema koje se smenjuju bez ikakve logike...

I Petrucci, kao shto reche Critical, ne znash ti shta je sranje, ja kad pustim neke od svojih prvih pesama koje sam pravio, uplashim se majke mi... :lol: :lol: :lol:

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 02 Jun 2008, 01:26

Da,i ja sam se takodje nekoliko puta zacudio slusajuci :shock: ,ali sve u svemu svidelo mi se poprilicno.... :)

Ali kao sto je covek rekao,teoriju ne zna,tako da su u njegovom slucaju greske tog tipa normalne...to da se sredi i bilo bi skroz OK... :D

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 02 Jun 2008, 01:46

Ma ovo samo da se maalkice doradi... i moze da bude fenomenalno...

Mnogo tema moze da bude veoma tricky da se sklope u jednu celinu...on je kolko-tolko uspeo...
Rekoh meni se bre svidja!!!..

Drugo, ako ti neznas toliko teoriju a napravio si ovo, kako li ces tek kad budes znao teoriju...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 02 Jun 2008, 14:11

Meni je ovo ok...
Jes da nema neku pricu i kao sto rece reverse, ima previse nepovezanih tema ali je ok.

petrucci
MF veteran

Post by petrucci » 03 Jun 2008, 00:32

Meni je sranje, iako je covek ocigledno muzikalan!(Vidi se po gradjenju akorada, formi, ritmickim paternima)

Mozda je objektivno stvar ekstra, ali meni se ne svidja.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 03 Jun 2008, 10:13

^ Ne kapiram te prijatelju. Pa ne znam kakva da je stvar ne bih bio tako brutalan prema dechku. Bash si me iznenadio... Opet, ja ti nikada nisam pushtao moje sranje stvari pa nisi imao prilike da se izhivljavash nadamnom! :lol:

Give him a break maaaaan!

ParAdoX

Post by ParAdoX » 03 Jun 2008, 12:48

Hvala na odgovorima, kao sto rekoh, sviram gitaru (nekih 7-8 godina) i sve sto sam radio oduvek je bila gitarska muzika, koju i slusam od kada znam za sebe. Ovo je bio prvi pokusaj da napravim nesto na klaviru (koji nisam nikada svirao). E sad mislim da je ideja generalno dobra, naravno to bi se moglo dosta bolje aranzirati i naravno odsvirati. Daleko od toga da se nisam trudio ali iskreno bilo mi je mrsko vise da "kuckam" po piano roll-u u fruity-u ne bi li sveo neku temu postepeno na ono sto sledi itd. Klavir je poprilicno nezahvalno pisati na taj nacin. U principu znam ja sta tu sve fali, malo doradjivanja, malo dorade na logici, negde ritmickoj negde tematskoj, treba srediti velocity, neke delove naglasiti, mozda malo promeniti tempo, ispraviti par falsheva... itd, pa nisam ja na ocekivao da tek tako napravim masterpiece, al' ovaj john petrucci, prijatelju ja mislim da iz nekog postovanja ne bih tako u startu odreagovao na tvoj post.... sta da ti kazem. P.S. Cuo sam ja par tvojih radova pa ti nisam rekao da su sranje iako mi se ne svidjaju. Videcu, ako sredim gitaru u skorije vreme,da odsviram nesto novije pa da postavim, ako ne to onda makar nesto sto sam pisao u Guitar pro.

Post Reply