pa dobro, ja uzivam u toj muzici pa je valjda najbitnija iskrenost..

ali pazi, da imam glas i prste ki sayce ili kotzen, radio bih malo i takvih stvari.. ali opet, vishe se pronalazim u hendriksu/clatonu/mayeru nego u pesmama njih dvojce.. imam nekih par bluzerskijih pesama u pripremi, onako malo tvrdjeg zvuka.. pa ce to bit' malo drugachije.. samo da skontam neki pametan tekst koji nije previshe komplikovan jer je to ipak bluz, ali da ne bude preglup i klishe u fazonu probudih se jedno jutro ostavila me zena i to
a shto se tiche prve stvari.. pa pazi, kad sam bio mladji to mi nije bio problem.. bio sam i menadzer sebi i radio sa mnogo ljudi i za mnogo ljudi, imao nastupe sa bendom po celoj srbiji, festivali ovo ono.. radio sebi omot shtampao cd.. sve je to bilo super, ali je iscrpljujuce i na kraju shvatish da nisi ni jedno od toga jer prosto nisi zadovoljan ni produkcijom, ni miksom, ni pevanjem (tada beshe repovanje) ni omotom, pa chak na kraju dana ni zaradjenom kintom.. sad razmishljam samo o muzici, i prosto me ispunjuje tako.. mada iako to kod mene podrazumeva sviranje svih mogucih instrumenata, aranziranje, editovanje pevanje, snimanje, pisanje teksta mix master.... i josh sto kuraca.. i dalje je bolje nego da je na to dodat photo shop i pinnacle/sony vegas.. :/
hvala na komentarima ljudi! mada neshto vas je manje ovaj put.. izgleda da bi stvarno trebalo neko gruvanje da uradim da bi vas prodrmao..