Veliko hvala na iskrenim komentarima, drago mi je da vam se dopada to sto radimo. Ove dve pesme su najava naseg prvog albuma koji bi trebao uskoro da izadje.
Sto se tice te vecite borbe "da li tekstovi na engleskom, da li na srpskom, da li na sta god jeziku"...donekle se slazem sa vama. Pre svega jer sam se i sam naslusao kojekakvih pokusaja bendova da pisu tekstove na engleskom, a da pri tom ne znaju ni da speluju reci koje pisu. S'druge strane naslusao sam se i bendova koji pevaju na srpskom a da to veze s'mozgom nema. U nasoj zemlji ima fantasticnih bendova (ovde naravno ne govorim o komercijalnim bendovima) koji svojim kvalitetom daleko, daleko premasuju okvire ove zemlje. Dosta od tih bendova peva na srpskom, a dosta njih i na engleskom jeziku. Meni licno kada sam slusao te bendove najbitnija mi je bila ukupna slika koju sam dobio, preslusavajuci ili jednu pesmu ili ceo album tog benda. Ako tekstovi (naravno podjednako su bitni kao i instrumentalni deo) imaju nekog smisla, ako su lepo smisljeni i lepo uklopljeni, ako pricaju neku dublju pricu koja nije nesto tipa "she left me and im crying", totalno mi je nebitno na kom se jeziku obracaju.
Moja najtoplija preporuka za vas je bend "Azil 5" iz Novog Sada. Momci su po meni trenutno jedan od najboljih rok bendova na ovim prostorima. Tekstovi (na srpskom), muzika...sve je aspolutno 100% kvalitet.
Jos jednom hvala na pohvalama i kritikama.
Veliki pozdrav