javite utiske
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
što se tiče creepa, što je najgore to su baš TI akordi. jbg. nije mi pala na pamet ta stvar kad sam pisao ovo. za neke stvari mogu da priznam da sam ukraodweezil wrote:veoma nenametljiv i shmekerski fazon muzike i svirke koji ono, po meni iskreno je nekad tezi odraditi do kraja perfektno nego neke da kazem vec ofucane rockerske forme, na momenat me podsetilo na radiohead "creep" nekako tako se slicno razvija prica. Kod ovakvih stvari sitnice i finese su definitivno ono sto odvaja prosecno od odlicnog, mozda zamerka, opet mozda tako samo meni zvuci, akusticna gitara koja vodi bi morala da bude odsvirana za nijansu odlucnije i da kazem definisanije, ne kazem da je lose ali na momente se ne razaznaju fraze koje si zeleo da odsviras, takodje aranzman i pevanje uticu da u pojedinim delovima sve zazvuci previse iseckano, moyda bi trebalo da bude tecnije i stopljeno, da kazem vise kompaktno, sve u svemu meni je ceo fazon bash ok i podseca me da kazem na neke stvarno drage muzicke bjendove (sto domace sto strane), sve u svemu keep on ovaj fazon i eto drago mi je da jos ima ovakvog zvuka, lepo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest