AntiDope, Banjaluka, Groove metal

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Molotov
MF veteran

AntiDope, Banjaluka, Groove metal

Post by Molotov » 23 Dec 2007, 00:38

NE bih da puno trunim ... poslusajte, radi se na ovome uveliko.... svi su pozvani da se druzimo...

http://www.myspace.com/antidopeband
:banana4:

vasko

Re: AntiDope, Banjaluka, Groove metal

Post by vasko » 01 May 2008, 23:17

preslusao sam "of the dead"

ovo je daleko najbolje od svih stvari sto sam dosad preslusao na ovom podforumu
intro je fin
boja gitare izuva iz opanci,prava "kornasta",najsvetlija tacka u celoj prici,mogo bi i bas malo da "zvekece" da jos vise lici na korn,meni ne bi smetalo
glavni rif je sasvim solidan,moze ladno da prodje

mislim da prelazi nisu dovoljno energicni i pesma je prilicno jednolicna,nema dovoljno kontrasta
cak i tempo cele pesme da se digne za 10-20 ne bi bila losa ideja...

sve u svemu super

Critical
PedoBear

Post by Critical » 02 May 2008, 00:00

U do jaja!

Jel ima jos ? :D

Btw ,vise mi se svidja prva :D

Molotov
MF veteran

Post by Molotov » 07 Jul 2008, 12:45

Jedan kratki video od 2 min da cisto cuje i vidi ko nije i ne zna kakva je svirka AntiDope-a.

Of The Dead...
Klub Studenata Banjaluke, 22. april 2008.

Inace hvala za rijeci.
Pazite, u pravu ste za sve .. to je demo iz 2005. kada nismo jos bili sigurni kako ce da to sve lezi ... bubnjar koji je tada svirao jednostavno nije jos bio 100% siguran da je to ta prica koju on zeli .. a onda je otisao kasnije i pridruzio nam se drugi, tako da sada to sve zvuci malo drugacije. Na ovom youtube linku mozete da mozda osjetite promjenu.

Inace, trenutno skupljamo novce za snimanje. Imamo samo za bubanj i to za 5 pjesama, a treba nam 10. Gitare mozda snimimo i na nekom alternativnom mjestu, ali bubanj mora kako bog kaze. Eto, hvala svima.

Ps. kada pogledate video na ytube ima dole ponudi jos jedan kratki sa svirke zajedno sa Downstroy u BL da vidite kako smo se zajedno fino zabavljali. Svirali su poslije nas, a mi smo ih simbolicno najavili sa Downstroy od Soulfly, a oni se popeli na binu da zajedno to isprasimo .. bilo je ludo ... oktobar 2007. Ima jos jedan kratki iz 2003. tamo negdje 5-6 sa lijeva na desno .. eto toliko.

vasko

Post by vasko » 07 Jul 2008, 15:07

gitara opet super zvuci,sad jos bolje

scenski nastup je malo konfuzan,obuceni ste ko da svirate Eurytmics,mislim da ne treba da peva sa stalka

moj utisak

Molotov
MF veteran

Post by Molotov » 07 Jul 2008, 20:04

vasko wrote:gitara opet super zvuci,sad jos bolje

scenski nastup je malo konfuzan,obuceni ste ko da svirate Eurytmics,mislim da ne treba da peva sa stalka

moj utisak
:) hvala u svakom slucaju .... al sta fali garderobi .. jebga, obukli smo sta smo imali ... cisto .... 8)

Inace na snimku sam snimao gitaru sa Peavey Bandit 112 i Washburn Mercury direkt jedan kabl kratki u nj ... tri mikrofona, naprijed dva blize dalje i jedan iza pojacala..... pa izmiksana zajedno .. malo se igrali sa fazama, procerali kroz kjubejz i eto ga....

Na video svirci je Peavey Rotor Limited, Randall V2 head i Marshall 1960A box samo malo usminkan u drugu boju itakoo.

DarkStarMember

Post by DarkStarMember » 08 Jul 2008, 18:15

Link ti je umro,a mrzi me da se bakcem sa MY space,help!!!Bas 'ocu da cujem malo Groove metala nisam odavno.

Molotov
MF veteran

Post by Molotov » 10 Jul 2008, 19:04

DarkStarMember wrote:Link ti je umro,a mrzi me da se bakcem sa MY space,help!!!Bas 'ocu da cujem malo Groove metala nisam odavno.
Ne moze drugacije, evo promjenjeno je i u naslovu. Nisam imao para da uplatim za stranicu ove godine, pa eto jebga, myspace je ostao jedino.

Post Reply