N.T.D - metal - Čačak
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
N.T.D - metal - Čačak
Bend je počeo sa radom u Aprilu 2008. Kao thrash metal,a posle nekog vremena je prerastao u technical deathrash. 1.9.2008.u bend dolazi jos jedan gitarista,Branko Lasica(gitara),posle snimanja demoa iz benda izlazi Lazar Glišić(vox), i na njegovo mesto dolazi Nikola Milošević. Bend radi na autorskim pesmama,koje delimično podsećaju na: Sadus,Death,Cynic,Atheist,Pestilence,Kreator,Coroner...
http://www.myspace.com/ntdband
link za download demo-a Society Sin
http://www.sendspace.com/file/zxogte
http://www.myspace.com/ntdband
link za download demo-a Society Sin
http://www.sendspace.com/file/zxogte
Re: N.T.D - metal - Čačak
MAAAZOOOOOOO!
ako sam vas pomesao sa nekim, jebiga, al prilicno sam siguran:)
ako sam vas pomesao sa nekim, jebiga, al prilicno sam siguran:)
hahaha a...
brate,ne mazimo se
ne još (dok ne postanemo bogati i popularni a onda to sa nekim hju hefnerovim zečicama)
hahaha
aj daj neki comment kaki nam bend,promenismo pijevačicu i dovedosmo novu,još težu i mišićaviju
e mislim da jes omano sa tim MAZZO šta god to bilo

brate,ne mazimo se
ne još (dok ne postanemo bogati i popularni a onda to sa nekim hju hefnerovim zečicama)
hahaha

aj daj neki comment kaki nam bend,promenismo pijevačicu i dovedosmo novu,još težu i mišićaviju

e mislim da jes omano sa tim MAZZO šta god to bilo

ako je taj lasica dinin, olgicin i skubijev ortak (visok, kovrdzav, lici na kristijana ronalda:) ), onda ga znam kad su dosli u beograd, izblejo sam s njima ceo dan, odatle je to mazooooo:)
ono, kontam da se vi cacani muzicari znate prilicno, pogotovo ta hc ekipa, pa reko da probam sa mazoooo:)
evo skidam demo, pa javim kad preslusam.
ono, kontam da se vi cacani muzicari znate prilicno, pogotovo ta hc ekipa, pa reko da probam sa mazoooo:)
evo skidam demo, pa javim kad preslusam.
evo poslusao jednom:)
ono, snimak nije los iako je demo. svidja mi se generalni fazon, vokal je dobar, taman prljav kolko treba, onako, ritam nereda meets exploited meets pro-pain i tako...
od pesama, meni se najvise svidela rise, a najmanje sub zero. rise mi deluje kao zaokruzena celina i onako, ima i pocetak i kraj i neki flow, a recimo sub zero, iako ima neke interesantne rifove, opet, ima neke polulogicne prelaze i nekako mi je iscepkana na previse razlicitih celina, ali dobro. society sin mi je negde izmedju ove dve, a ono sto mi se tu najvise svidja su soloi i pogotovo delovi kad se terciraju dve dzitre. we want revenge mi nije nesto usla u glavu, tako da sam manje-vise ravnodusan prema njoj, za razliku od rise, koja mi je odlicna.
naravno, sve ovo je moj licni utisak, mozda bacim koment podrobniji kad poslusam vise puta, kad sazvacem malo, je li.
ono, snimak nije los iako je demo. svidja mi se generalni fazon, vokal je dobar, taman prljav kolko treba, onako, ritam nereda meets exploited meets pro-pain i tako...
od pesama, meni se najvise svidela rise, a najmanje sub zero. rise mi deluje kao zaokruzena celina i onako, ima i pocetak i kraj i neki flow, a recimo sub zero, iako ima neke interesantne rifove, opet, ima neke polulogicne prelaze i nekako mi je iscepkana na previse razlicitih celina, ali dobro. society sin mi je negde izmedju ove dve, a ono sto mi se tu najvise svidja su soloi i pogotovo delovi kad se terciraju dve dzitre. we want revenge mi nije nesto usla u glavu, tako da sam manje-vise ravnodusan prema njoj, za razliku od rise, koja mi je odlicna.
naravno, sve ovo je moj licni utisak, mozda bacim koment podrobniji kad poslusam vise puta, kad sazvacem malo, je li.
hvala hvala h vala!
imaš pivo od mene zovo
e da
jeste Lasica naš gitarista!
imaš negde u mom potpisu link za majspejs
e fora je što smo morali da zamenimo pevača
sada nam Skubi peva!
na tom snimku je neki Lazo
imaš pivo od mene zovo
e da
jeste Lasica naš gitarista!
imaš negde u mom potpisu link za majspejs
e fora je što smo morali da zamenimo pevača
sada nam Skubi peva!
na tom snimku je neki Lazo
cek cek, a jel skubi ima svoj bend i dalje, mislim, posto ne znam koji bend se kako zove:) posto sam mu pisao par tekstova, mislim, pisacu mu jos...
sto se vokala tice, pa dobro, skubi ima slican glas.
e pozdravi skubija, kazi pozdravio ga dule:)
sto se vokala tice, pa dobro, skubi ima slican glas.
e pozdravi skubija, kazi pozdravio ga dule:)
e vid sad i ja se zovem Dušan,tj,Dule
elem
taj bend još postoji,to se zove Antidogma
mada i mene interesuje kako će to sad da funkcioniše
ja znam po sebi da je dosta teško održati kreativnost u više od jednog benda
elem
taj bend još postoji,to se zove Antidogma
mada i mene interesuje kako će to sad da funkcioniše
ja znam po sebi da je dosta teško održati kreativnost u više od jednog benda
de si dule:)
da, da, da, antidogma, bas sam seljak...
pa ono, jeste tesko, ali kontam da moze, zavisi koliku i kakvu ulogu imas u kom bendu. ja sam u jednom bendu recimo imao do jaja veliku ulogu (a i bilo nas je malo), tipa gitara, vokal, tekstovi, komponovanje, a u drugom u isto vreme sam samo svirao dzitru, pa mi nije bila frka, posto sam za taj drugi bend samo svirao sta mi se kaze. da sam bio neki kreativac u oba benda, verovatno bih se sjebo nesto.
da, da, da, antidogma, bas sam seljak...
pa ono, jeste tesko, ali kontam da moze, zavisi koliku i kakvu ulogu imas u kom bendu. ja sam u jednom bendu recimo imao do jaja veliku ulogu (a i bilo nas je malo), tipa gitara, vokal, tekstovi, komponovanje, a u drugom u isto vreme sam samo svirao dzitru, pa mi nije bila frka, posto sam za taj drugi bend samo svirao sta mi se kaze. da sam bio neki kreativac u oba benda, verovatno bih se sjebo nesto.
kontam,kontam
e videh onaj tvoj post za txt-ove,vrh je i extra korisno
rec mi dok si pravio pesme u tom bendu,koliko si ih imao na ''lageru'', ili u deonicama i generalno šta ti je pre nastajalo txt ili muzika?
e videh onaj tvoj post za txt-ove,vrh je i extra korisno
rec mi dok si pravio pesme u tom bendu,koliko si ih imao na ''lageru'', ili u deonicama i generalno šta ti je pre nastajalo txt ili muzika?
kako to mislis na lageru i deonicama?
nemam pojma, obicno mi prvo padne ideja na pamet, pa onda napisem tekst, mada mi se obicno istripuje i muzika u glavi dok pisem tekst. ali prvo tekst pisem pa muziku. za skubija sam recimo pisao jedan tekst na matricu koju su vec snimili, to je teze, zato sto moras da prilagodis tekst vec postojecem ritmu, broju taktova, duzini strofe/refrena, tipu pesme itd.
ako pod lagerom mislis, koliko imam tekstova koji bleje i tek cekaju pesmu, zavisi, recimo trenutno imam nekoliko tekstova na lageru za sebe, posto nemam bend i radim uglavnom ovako dopisno preko neta, pa se to sve sporo realizuje i onda se gomilaju tekstovi. ali recimo dok smo radili ful ili dok radim drugim bendovima, onda se desi da moram tipa da sednem i napisem odjednom nekoliko tekstova da bih postigao. i naravno, zavisi koliko razlicitih tipova tekstova mi treba, recimo, kad sam skubiju pisao par tekstova, u isto vreme sam i za sebe pisao isto tekstove socijalne tematike, tako da sam se jedva skrpio s mozgom da ne presusim, da mi je neko tad trazio power metal tekst sa zmajevima, napisao bih mu pet komada za pola sata:)
nemam pojma, obicno mi prvo padne ideja na pamet, pa onda napisem tekst, mada mi se obicno istripuje i muzika u glavi dok pisem tekst. ali prvo tekst pisem pa muziku. za skubija sam recimo pisao jedan tekst na matricu koju su vec snimili, to je teze, zato sto moras da prilagodis tekst vec postojecem ritmu, broju taktova, duzini strofe/refrena, tipu pesme itd.
ako pod lagerom mislis, koliko imam tekstova koji bleje i tek cekaju pesmu, zavisi, recimo trenutno imam nekoliko tekstova na lageru za sebe, posto nemam bend i radim uglavnom ovako dopisno preko neta, pa se to sve sporo realizuje i onda se gomilaju tekstovi. ali recimo dok smo radili ful ili dok radim drugim bendovima, onda se desi da moram tipa da sednem i napisem odjednom nekoliko tekstova da bih postigao. i naravno, zavisi koliko razlicitih tipova tekstova mi treba, recimo, kad sam skubiju pisao par tekstova, u isto vreme sam i za sebe pisao isto tekstove socijalne tematike, tako da sam se jedva skrpio s mozgom da ne presusim, da mi je neko tad trazio power metal tekst sa zmajevima, napisao bih mu pet komada za pola sata:)
za lagerovanje mislio sam gotove muzike
naš gitarista,Luka,ima dosta pesama završenih uguitar pro-u
pa se razmišljamo da uzmemo njih da radimo
sad...iz ličnog iskustva znam da to nikad nije radilo
kako će se ovde pokazati baš me interesuje...
naš gitarista,Luka,ima dosta pesama završenih uguitar pro-u
pa se razmišljamo da uzmemo njih da radimo
sad...iz ličnog iskustva znam da to nikad nije radilo
kako će se ovde pokazati baš me interesuje...
a to...ja kontam da moze da bude, al ne mora da znaci, probajte...a i ne morate da se drzite toga sto je u gp striktno, fala bogu. mada jeste bolje da uzmete svi zajedno i da kroz jammingovanje neko pravite, tu uvek nastanu najjace stvari.