Stvar od Oliver Gannon-a.
http://www.youtube.com/watch?v=jV1mZRO9vZo
Blues in F
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Blues in F
Au, što je dobra stvar! Mnogo mi se sviđa!

Pa ovaj lik nije clan foruma
malo si omasio podforum 

Lepo.
Ima l' tu improvizacije ili je sve "po notama"?
Koja je gitara u pitanju? Lepo zvuci.
Ima l' tu improvizacije ili je sve "po notama"?
Koja je gitara u pitanju? Lepo zvuci.
Oliver Gannon je autor, sve je odsvirano ton po ton, nema improvizacije, inace Ibanez Artcore je u pitanju. Inace Gannon radi najbolje gitarske aranzmane za jazz standarde.
Mada, pravo da ti kazem, mnogo bi bolje zvucala, kad bi isao preko nekog predpojacala(POD kako li se zove to), nego direktno u line-in.
Mada, pravo da ti kazem, mnogo bi bolje zvucala, kad bi isao preko nekog predpojacala(POD kako li se zove to), nego direktno u line-in.
I ovako odlicno zvuci. 
Da l' je taj artcore skup japanski, ili je neka jeftinija varijanta?
A ovo oko improvizacije sam te pitao bas zato sto imam utisak da je nekako suvise ''ukoceno'' odsvirano, ako znas na sta mislim, sterilno, sa brigom o svakom tonu...
To sam i inace primetio u tvojim radovima. Fino to uvek zvuci, samo malo fali tog improvizatorskog ''safta''...

Da l' je taj artcore skup japanski, ili je neka jeftinija varijanta?
A ovo oko improvizacije sam te pitao bas zato sto imam utisak da je nekako suvise ''ukoceno'' odsvirano, ako znas na sta mislim, sterilno, sa brigom o svakom tonu...
To sam i inace primetio u tvojim radovima. Fino to uvek zvuci, samo malo fali tog improvizatorskog ''safta''...

Nemam pojma da li je japanska, platio sam je polovnu 450, mada nova je(U Sloveniji) 250.