Ajd da dovrsimo pesmu

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Locked
Dreamfall

Ajd da dovrsimo pesmu

Post by Dreamfall » 01 Feb 2009, 08:51

Elem palo mi je na pamet da izlozim neke riff-ove pa ko je zainteresovan da dopuni bubnjeve,gitaru,vokal,bass i da napravimo neku pesmu koju bi mogli sa ponosom da kasnije slusamo...svaka pomoc je dobrodosla

imam ja neki text mada nije neki al' eve ga

I can’t help asking myself a question with no answer
Like a book on dusty shelf judged not to be seen
I am just walking throught my life doing nothing to admire
Or I am trying to be something I am not

I hear cries in distance,bad,cause
Distrant cries means goodbyes
Fear tears me apart there’s feeling darkness gonna win
I am not fighting back so the defeat is already certain

Link ka riff-u
http://www.box.net/shared/2pq17pjnoz

Doolio
Macho man-celavi batica

Re: Ajd da dovrsimo pesmu

Post by Doolio » 01 Feb 2009, 09:07

Dreamfall wrote:Elem palo mi je na pamet da izlozim neke riff-ove pa ko je zainteresovan da dopuni bubnjeve,gitaru,vokal,bass i da napravimo neku pesmu koju bi mogli sa ponosom da kasnije slusamo...svaka pomoc je dobrodosla

imam ja neki text mada nije neki al' eve ga

I can’t help asking myself a question with no answer
Like a book on a dusty shelf judged not to be seen (ovo judged mi je konfuzno, judged - osudjen ali u smislu procenjen, ne osudjen na neku sudbinu. pretpostavljam da si hteo ovo drugo, probaj sa convicted, declared, damned ili tako nesto, ne pada mi trenutno bolje na pamet, vidi recnik ako nista)
I am just walking through my life doing nothing to admire (worth admiring recimo, ovako znaci 'hodam kroz zivot ne radeci nista da bih se divio)
Or I am trying to be something I am not

I hear cries in the distance,bad,cause
Distrant cries mean goodbyes
Fear tears me apart there’s feeling darkness is gonna win
I am not fighting back so the defeat is already certain

Link ka riff-u
http://www.box.net/shared/2pq17pjnoz

nadam se da pomogoh:)

Dreamfall

Post by Dreamfall » 01 Feb 2009, 09:14

Jesi.Nego sta kazes za riff?

SoldierOfFortune

Post by SoldierOfFortune » 01 Feb 2009, 16:30

E,pazi ovako...OVo sto si ti poslao su tri akorda razlozena na najjednostavniji moguci nacin...i nije to riff...ja bih to nazvao uzorak...i sad sjednes malo,poslusas par puta i razmislis sta bi mogao dodati,posto je ovako pomalo monotono...e,onda...ovaj ritam...je l` to bio neki prekid dok si snimao ili si namjerno?? za tekst...pa sta ja znam,kapiram ja sta si htio reci,tj. napisati,ali za neku baladicu nece ici bez nekog iole medjusobnog odnosa medju stihovima...znam da ti je zelja da imas tzv. ``svoju pjesmu``,ali...moram bate jos malo da poradis na tome...imam i ja hrpu nekih snimaka,al` daleko od toga su za neko ``zavrsavanje pjesme``...

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 01 Feb 2009, 16:31

SoldierOfFortune wrote:E,pazi ovako...OVo sto si ti poslao su tri akorda razlozena na najjednostavniji moguci nacin...i nije to riff...ja bih to nazvao uzorak...i sad sjednes malo,poslusas par puta i razmislis sta bi mogao dodati,posto je ovako pomalo monotono...e,onda...ovaj ritam...je l` to bio neki prekid dok si snimao ili si namjerno?? za tekst...pa sta ja znam,kapiram ja sta si htio reci,tj. napisati,ali za neku baladicu nece ici bez nekog iole medjusobnog odnosa medju stihovima...znam da ti je zelja da imas tzv. ``svoju pjesmu``,ali...moram bate jos malo da poradis na tome...imam i ja hrpu nekih snimaka,al` daleko od toga su za neko ``zavrsavanje pjesme``...
Slazem se... Morash da sednesh i smislish sve to dosta bolje... :wink:

Dreamfall

Post by Dreamfall » 01 Feb 2009, 20:57

U jbt izvinite sje6o sam se junacki...ovo je pogresan snimak...moram opet da nasnimim riff koji sam hteo da postujem do tada evo poslusajte ovo i recita sta moze da se promeni snimljeno u studiju sa bendom ali se samo gitara cuje jbg ne znam kako :idea: ponekad se cuje i 2. gitara kako ulece :D

Linak http://www.box.net/shared/ag7kafl074

nenadnenad

Post by nenadnenad » 01 Feb 2009, 23:42

pa , cek, ako imas bend , sta cemo ti mi?

u kojem je taktu ovaj rif?
Inace cuje se samo jedna gitara, mozda eventualno dve al ja ne mogu da razaznam.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 02 Feb 2009, 14:40

pa , cek, ako imas bend , sta cemo ti mi?
I ja se pitam,mi ovde muku mucimo da nesto napravimo uz pomoc stapa i kanapa a ti imas bend i mozes da snimas kako hoces :D

Dreamfall

Post by Dreamfall » 03 Feb 2009, 20:35

Pa bend se raspao pre 2 meseca...

Dreamfall

Post by Dreamfall » 13 Feb 2009, 14:31

Poceo sam da sviram sa nekim bendom(Labyrinth) pre par dana sledeci jaming je u ponedeljak tako da moderatori mogu da brisu ovu temu posto cu sa novim bendom da ''zavrsim pesmu'' :D Hvala svima koji su bar pokusali da pomognu :wink:

Locked