Ovako zvuci mars na Drinu na ''moj'' nacin ali ne samo moj. Ova verzija Srpske legendarne pesme nastala je tako sto sam odsvirao gitaru preko pesme ''Stoke on Trent'' Danskog techbeat dvojca. Ucinilo mi se da bi melodija Marsa na Drinu bila idealna za ovu stvar. Jedini problem je taj sto nisam mogao da menjam tonalitet pesme na pojedinim delovima, mada je meni i ovako ok.
http://www.box.net/shared/yd0qqroqtz
Poslao sam ovu stvar koja je inace nastala jos 2000 godine, momcima iz Shanksa dk svidela im se ali su se slozili da bi trebalo izvrsiti neke izmene na melodiji pesme da bi se sve savrseno uklopilo
Marš na Drinu u Disco Violence maniru
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Mars na Drinu
Joj ovo je odlicno :]]]
-
Re: Marš na Drinu u Disco Violence maniru
Hvala na lepim komentarima,drago mi je ako vam se svidja.
i meni se svidža, al mislim da bi melodija teme trebalo malo jača da bude, izraženija, glasnija...da se više izdvoji od pozadine.
-
Godinama sam se patio da dobijem zvuk gitare kojim cu biti zadovoljan.Nezgodno je to sto sam gitaru odsvirao na tudju gotovu pesmu,tako da nisam mogao nista da menjam,najveci problem mi je bio sto se moze i cuti promena tonaliteta u melodiji koja nije bila moguca,ali moze i ovako da prodje.dule wrote:i meni se svidža, al mislim da bi melodija teme trebalo malo jača da bude, izraženija, glasnija...da se više izdvoji od pozadine.