Malo sam se sprdao sa ovim izvornim narodnjakom .Preveo ga na engleski,dao mu zestine i dzungle.
Eee... a ovako Fato mori bushmanke
http://www.box.net/shared/3sasxx0itl
Slodono komentarisite nemojte se stideti.
Fato Mori Bushmanke
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Fato Mori Bushmanke
Izvini al ovo mi je pocepalo usi cim sam cuo, shvatam da je ovo zajebancija, ali ne znam ko bi ovo mogao da slusa, sem vecine mojih glupih vrsnjaka kojima je Karleusa velicina u odnosu na Tinu Turner, a Juice novi Eros, tako da bi ti ovo bez problema proslo, dobra reklama i kreteni se naloze, al ono da ima potencijal da se nadje na memoriskoj
kartici telefona kod vecine srednjoskolaca

-
Re: Fato Mori Bushmanke
Da se ne zove kao i originalna stvar.Nikada ne bi provalio o kojoj pesmi je rec.Jer joj je to i tekst jedino sto imaju zajednicko,tekst niko nebi ni skontao.Priznaj.ognjen93 wrote:Izvini al ovo mi je pocepalo usi cim sam cuo, shvatam da je ovo zajebancija, ali ne znam ko bi ovo mogao da slusa, sem vecine mojih glupih vrsnjaka kojima je Karleusa velicina u odnosu na Tinu Turner, a Juice novi Eros, tako da bi ti ovo bez problema proslo, dobra reklama i kreteni se naloze, al ono da ima potencijal da se nadje na memoriskojkartici telefona kod vecine srednjoskolaca