MUzzY wrote:@Stanko: Hvala sto si odslusao do kraja onda

Jel' ovo ne bi slusao sebi za dusu zbog stila ili je previse... sladunjavo?
Prvo nemas za sta da se zahvaljujes

uvek mi je drago da poslusam tudju umetnos'

pogotovo sto si ti vec i ranije kacio par jako jako finih stvari tako da nisam imao dilemu

i uvek radove koje ljudi kace odlusam par puta, pa tek onda napisem nesto, ako napisem
Evo sad sam pustio ponovo cisto da budem siguran
Pesma jeste sladunjava, i solo mi malo odskace zbog toga. Uzgred solo je opasan. E sad, ja licno imam neku averziju ka pevanju na srpskom. Nisam od onih, strano je do jaja, sve nase je shit

ali nekako sto zbog gomile nekih ljudi koji su mi ogadili domacu muziku, sto zbog toga sto se najezim svaki put kad neko promeni naglasak da bi stigao da otpeva nesto, ili ispratio melodiju (isto vazi za engleski, ali to se mnodo redje desava jer je takav jezik).
Druga stvar, cini mi se da je pesma pravljena da bude sladunjava

ne kazem da si hteo sladjanu pesmicu da bi prosla na radiju i kod klinki, vec da treba da ima taj filing. I nekako nema "ono nesto" po cemu bi bila prepoznatljiva i po cemu bi svaki put na jedan ton rekao - evo ga Mazi!

Joj sto te ja napadoh

sve u svemu jednostavno receno, nije my cup of tea

opet sa druge strane ja volim neke 100 puta ljigavije pesme, tako da mozda samo treba vremena da udje u uvo. Ima taj vajb letnjeg hita sto me pomalo odbija
Jos da dodam da je tekst dobar, danas ljudi slabo obracaju paznju na to, pogotovo na tekstove na stranom jeziku.
Cela produkcija je fantasticna uzevsi u ozbir da je home made. Kladim se da 9 od 10 ljudi ne bi izvalilo da je ovo kucni/demo snimak. Ja prvi ne bih, mozda na nekom ozbiljnijem ozvucenju
P.S. Lepo ljudi rekli ko ne zna da svira (zameniti po potrebi), onda kritikuje druge koji to rade

P.P.S. Po ko zna koji put haoticno pisem i skacem sa teme na temu