My New Band :-) JIGSAW
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: My New Band :-) JIGSAW
kad ce nova pesma? 

sto kaze covek, daj jos koju stvar. ova je odlicna 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ko?Randy wrote:nek vam popovic svira bas![]()

hehehe, polako, tek se vezba i pravi mjuzasixstring wrote:Biće vam dobro ovo! Aj pa nek je uzdravlje i sa'srećom!i da počnete malo sa festivalima i leba od muzike,red je!

Randy wrote:kad ce nova pesma?
sutra snimamo novu stvar pa tu negde do srede najkasnije bi trebalo da je smiksam.parker wrote:sto kaze covek, daj jos koju stvar. ova je odlicna

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
JIGSAW - Nadaj se...
http://www.box.net/shared/5g1od56lkn
Nova pesmica.
snimamo josh jednu u ovoj turi, pa onda se vracamo na probe i pravljenje pesmica.
btw basist se opet nije pojavio, pa sam o5 ja snimao bass, al jbg, valjda ce jednom doci...
ps - gitara aria stg 003, amplitube neki preset tipa grunge, ez drummer nashville, thunderbird u ampeg svx, AT2020 majk. to je od opreme i komp i jos po neshto
http://www.box.net/shared/5g1od56lkn
Nova pesmica.

snimamo josh jednu u ovoj turi, pa onda se vracamo na probe i pravljenje pesmica.

btw basist se opet nije pojavio, pa sam o5 ja snimao bass, al jbg, valjda ce jednom doci...

ps - gitara aria stg 003, amplitube neki preset tipa grunge, ez drummer nashville, thunderbird u ampeg svx, AT2020 majk. to je od opreme i komp i jos po neshto

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Evo i na MySpace nova pesmica...
http://www.myspace.com/jigsawgrunge
http://www.myspace.com/jigsawgrunge
dobra.imate dosta toga sto je vase.
ne znam dal je jos ko pevao o zgradama koje ruse se
moram da vas uporedim sa Santanom.cim cujem pevacicu odmah znam da je JIGSAW

ne znam dal je jos ko pevao o zgradama koje ruse se

moram da vas uporedim sa Santanom.cim cujem pevacicu odmah znam da je JIGSAW

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Randy wrote:dobra.imate dosta toga sto je vase.
ne znam dal je jos ko pevao o zgradama koje ruse se![]()
moram da vas uporedim sa Santanom.cim cujem pevacicu odmah znam da je JIGSAW![]()
![]()

Preslusah al' nikako da iskomentarisem. Veoma dopadljivo, samo napred

- Dersu Uzala
Aman Manja, a da uzmes ti godisnji odmor, izgoreces ovako mlad. Svaka cast i cest.
Nego ako nadjes dan-dva slobodnog vremena, snimi i neki film. Sta quartz neki, snimi dva-tri.
Ova poslednja konpozicija, samo jedna stvar. Gde je tu solaz....errr nevermind. Zezam se, nego ko sto Dvejn rece, bilo bi interesantno cuti je da malo 'podeblja' vokal na par mesta. Nikakav growl i arlaukanje, nego jednostavno imam utisak da ne napreze glasne zice dovoljno ili nisu dovoljno nabildovane. Onako da pokulja vazduh preko debelih zica pa da bude malo...raspy...malo muskobanjasto, agresivnije...Ovako je nekako introspektivno, pevusi sama za sebe. Misim, menja ona dinamiku kolko tolko, ali malo kremastog drajva na glasnim zicama bi bilo sexy. Eto tolko.

Nego ako nadjes dan-dva slobodnog vremena, snimi i neki film. Sta quartz neki, snimi dva-tri.

Ova poslednja konpozicija, samo jedna stvar. Gde je tu solaz....errr nevermind. Zezam se, nego ko sto Dvejn rece, bilo bi interesantno cuti je da malo 'podeblja' vokal na par mesta. Nikakav growl i arlaukanje, nego jednostavno imam utisak da ne napreze glasne zice dovoljno ili nisu dovoljno nabildovane. Onako da pokulja vazduh preko debelih zica pa da bude malo...raspy...malo muskobanjasto, agresivnije...Ovako je nekako introspektivno, pevusi sama za sebe. Misim, menja ona dinamiku kolko tolko, ali malo kremastog drajva na glasnim zicama bi bilo sexy. Eto tolko.

Nemanja, aj da se jednom slozim i sa Dersuom pa Uzalom.Ova poslednja konpozicija, samo jedna stvar. Gde je tu solaz....errr nevermind. Zezam se, nego ko sto Dvejn rece, bilo bi interesantno cuti je da malo 'podeblja' vokal na par mesta. Nikakav growl i arlaukanje, nego jednostavno imam utisak da ne napreze glasne zice dovoljno ili nisu dovoljno nabildovane. Onako da pokulja vazduh preko debelih zica pa da bude malo...raspy...malo muskobanjasto, agresivnije...Ovako je nekako introspektivno, pevusi sama za sebe. Misim, menja ona dinamiku kolko tolko, ali malo kremastog drajva na glasnim zicama bi bilo sexy. Eto tolko.
Dodao bih jos nesto.

- Dersu Uzala
Ja b'joj samo dao da gutne neku (dobro aj' Ge) diodu uz soy-vanilla-latte pre svirke. Ne mora ona ni da zna
.
Ili neku radzu. Okoiskakacu naravno.
Pa da vis fuzza na vokalu.

ma stavite joj tjubskrimera pred mic... ma šta jedan, dva... kad je mogo stivi rej
super je i ova druga stvar... al prva je(ono slušao sam je bar jedno pedeset puta)
znači ako tako nastavite, sky is the limit 

super je i ova druga stvar... al prva je(ono slušao sam je bar jedno pedeset puta)

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Dersu Uzala wrote:Aman Manja, a da uzmes ti godisnji odmor, izgoreces ovako mlad. Svaka cast i cest.![]()
Hehehehe, interesantno fuzz na vokalu i to...Dersu Uzala wrote:Ja b'joj samo dao da gutne neku (dobro aj' Ge) diodu uz soy-vanilla-latte pre svirke. Ne mora ona ni da zna.

hm, pa i ne mora da se odmah cuje u potpunosti sve, kul je naterati ljude da preslusaju vishe putaNemanja, aj da se jednom slozim i sa Dersuom pa Uzalom.
Dodao bih jos nesto. Tekst se ne cuje dobro, ne znam je l' dikcija problem, ili snimanije, to bi moglo malo da se doćera. A ovako, nakon nekoliko slusanja, imam utisak da bi glas ove devojke bolje leg'o u neki alt pop kontekst. Znaci, iskljucite te distorzije, batalite te dark grunge harme, i pop neki snimite, pa da vas bog vidi.

Verovatno ce i biti dve tri pesme sa efektima na vokalu...(Julian Casablankas Style) mada mi sve dosta spontano radimo, ono shto nam najbolje zazvuci, to i ubacimo od efekata na snimanju, pa kad krenemo sa svirkama, kupicemo tih 4-5 pedala da bude autentican sound...kazem, samo polako, bice. Hvala!Duane wrote:ma stavite joj tjubskrimera pred mic... ma šta jedan, dva... kad je mogo stivi rej![]()
![]()
super je i ova druga stvar... al prva je(ono slušao sam je bar jedno pedeset puta)znači ako tako nastavite, sky is the limit

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Dersu Uzala wrote:Aman Manja, a da uzmes ti godisnji odmor, izgoreces ovako mlad. Svaka cast i cest.![]()
Hehehehe, interesantno fuzz na vokalu i to...Dersu Uzala wrote:Ja b'joj samo dao da gutne neku (dobro aj' Ge) diodu uz soy-vanilla-latte pre svirke. Ne mora ona ni da zna.

hm, pa i ne mora da se odmah cuje u potpunosti sve, kul je naterati ljude da preslusaju vishe putaNemanja, aj da se jednom slozim i sa Dersuom pa Uzalom.
Dodao bih jos nesto. Tekst se ne cuje dobro, ne znam je l' dikcija problem, ili snimanije, to bi moglo malo da se doćera. A ovako, nakon nekoliko slusanja, imam utisak da bi glas ove devojke bolje leg'o u neki alt pop kontekst. Znaci, iskljucite te distorzije, batalite te dark grunge harme, i pop neki snimite, pa da vas bog vidi.

Verovatno ce i biti dve tri pesme sa efektima na vokalu...(Julian Casablankas Style) mada mi sve dosta spontano radimo, ono shto nam najbolje zazvuci, to i ubacimo od efekata na snimanju, pa kad krenemo sa svirkama, kupicemo tih 4-5 pedala da bude autentican sound...kazem, samo polako, bice. Hvala!Duane wrote:ma stavite joj tjubskrimera pred mic... ma šta jedan, dva... kad je mogo stivi rej![]()
![]()
super je i ova druga stvar... al prva je(ono slušao sam je bar jedno pedeset puta)znači ako tako nastavite, sky is the limit

- Dersu Uzala
Zakocio internet/brauzer a Srbin nema strpljenja dok se stranica ne ucita pa samo udara po tastaturi "Posalji'.