Definitvno se meni pesma ne svidja, jer je mnogo sladunjava za moj ukus (Maske su mi bilo mnogo bolje a ni one nisu my cup of tea), ali niko ne porice da kvalitet postoji. Produkcija je odlicno uradjena, sto smo od Mazija vec i navikli

Ovakva scena da postoji kod nas bilo bi fino, ono sto sam vec pisao na vise tema, mnogo je bolje da se slusa ovo nego Ceca i slicni derivati. Nemojte da mislite da vas poredim sa gospodjom, ovo vase je jednostavno nebo i zemlja u odnosu na nju. Ovo je moderan rok, ali mislim da ste isli linijom da bude i pevljiv, da ulazi u ushi, i ruku na srce da moze da se prodaje. Nista lose ne mislim, od neceg mora da se jede, i placaju racuni, a opet radite nesto sto volite

I neporecivo je da bi takva scena pomogla "true" sceni, koja trenutno ne postoji. A ne postoji i vecinom sto cesto ljudima fali muda. A ovde ste vi imali muda da izadjete sa nekim sladunjavim rok-om. Neki ce reci da ste se "prodali" ili sta vec, ali samo furajte svoj fazon. Deonice su moderne, ali se ne isticu previse, vokal je u prvom planu. Ne postoji "rif" u onom smislu na koji su rokeri navikli... Ali opet mislim da je tako nesto i bio cilj? Neki rif koji se malo vise istice, poneki "ala slash" solo mislim da bi kupili i dobar deo "true" publike

Toliko od mene, terajte dalje i kacite taj novi materijal!

Edit: samo svirajte, mnogo ljudi lelemudi, malo svira, zato i nema scene...