Samo tako nastavite i bacite još koju stvar da čujemo!

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
kwiss wrote:E ovo vam je odlično
Da, Milanov glas ljudi ili vole ili mrze. Meni je, kao sto je ortak prokomentarisao, toliko idiotski da je dobar.Kristijan wrote:Мени се генерално музика допада, ни једна ми нумера није промашај у том погледу, али ми вокал никако није легао. Не умем још да ти дефинишем шта ме ту тишти.
Rekoh ti jos pre na fejzbuku da sviramo sad u subotu u Suborici u klubu mladost. Dodji na tri pesme.Kristijan wrote:Младост? 17? Мене питаш? Можда сам излапео, а можда нисмо никад причали о томе.
Hvala matori. Nikad Vise je, kao i vecina ideja u ovom bendu, izasla iz pijanog proseravanja ali se zadrzalo.Milanares wrote:Nikako da stignem da bacim koment, sjajna svirka, shkripi glas,istina, ali realno od domacih bendova ima ih 2% koji imaju i dobro pevanje i dobru muziku. samo napred. e da, "nikad vise embryo" je odlican naziv za bend
Ispada sve na sve strane ali bice bolje.Cortex wrote:Jedino mi povremeno zasmeta shto bubnjar ispada iz ritma ali nishta preterano znachajno.
Zamenismo nazalost basistu ali cemo nastaviti za koju nedelju sa svirkama kad se skontamo sa novim clanom.petrucci wrote: bas me zanima kako sve zvuci uzivo...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest