Cortex does progressive indie rock [warning, fuzz content]
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Cortex does progressive indie rock [warning, fuzz conten
Pa imam i radicemo ovo na probama naravno, ali josh nismo krenuli. Nego htedoh da kazhem da bi pesma mnogo poveznaije zvuchala da je neko seo smorio se i odsvirao ovo i snimio a ne ovako na kockice ...
Jel ovo treba da bude neka pesma, ideja, izdrkavanje?
Funk jel si uvek ovako nervozan kada ti je rodjendan? 
I ja sam.

I ja sam.
Meni se ovo sve dosta sviđa ovako kako je (slažem se da treba tu i tamo nešto popraviti i ispraviti, ali ništa mi se tu zaista nije dojmilo kao slabo za demo snimak, čak suprotno). Najviše mi se dojmi taj spoj, bolje reći, kontrast pop-astog i jazzy.. Ja iskreno konstatno jazzy stvari teže malo i slušam, pa mi je ovo zato lakše i ušlo u uho, plus, generalno me, recimo,takođe često dojme kontrasti u svirci. Ovde mi je to sve baš sa ukusom urađeno i sa ukusom mi je kako se gradi ovaj "izražaj"...
Sve u svemu, teško bi mi bilo ovde nešto zaista zameriti, i stilski i aranžmanski i tonski... Nije mi baš jasno zašto je Cortex ranije bio toliko na udaru kritike ovde, mislim da više zaslužuje podršku i ohrabrenje, pogotovo u ovoj fazi gde su to samo demo snimci a on čovek poprilično skroman i nenametljiv kao persona.
Sve u svemu, teško bi mi bilo ovde nešto zaista zameriti, i stilski i aranžmanski i tonski... Nije mi baš jasno zašto je Cortex ranije bio toliko na udaru kritike ovde, mislim da više zaslužuje podršku i ohrabrenje, pogotovo u ovoj fazi gde su to samo demo snimci a on čovek poprilično skroman i nenametljiv kao persona.

Sad vidim da je moglo da izgleda ruzno ali jok nervozan, ozbiljno te pitam.Cortex wrote:Funk jel si uvek ovako nervozan kada ti je rodjendan?
I ja sam.

@komil
Hvala matori!
@Funk
pa meni je zvuchalo ruzhno ali volim te pa sam ti oprashtio uz inicijalnu sumnju da si ishta ruzhno i hteo da kazhesh :*
Pa pazite, ljudi uglavnom tako i reaguju, fazon shta ti je bre ovo, ali niko nije rekao da je ovo demo mene kao artista ili neshto chime zhelim ishta da postignem. To su samo rifovi i forme u mojim rukama ovih dana i samo sam seo i bangavo ih snimio da ih ne zaboravim i onda reko ajde da podelim sa drugarima na forumu, da se radujemo radosti kreacije ma kakva ona bila, pre nego napushavanju na drugim temama itd itd...to je sve. Naravno, ja bih ovo voleo da sviram sa bendom i tako to, ali ono, nije mi nuzhno to. Bitno mi je da snimam, da ostavljam iza sebe, to je kao neka ideja, e sad kakvo je i kome se svidja nije toliko bitno. A odavno znate da imam tendenciju da sve prenatrpam do besvesti

Hvala matori!

@Funk
pa meni je zvuchalo ruzhno ali volim te pa sam ti oprashtio uz inicijalnu sumnju da si ishta ruzhno i hteo da kazhesh :*

Pa pazite, ljudi uglavnom tako i reaguju, fazon shta ti je bre ovo, ali niko nije rekao da je ovo demo mene kao artista ili neshto chime zhelim ishta da postignem. To su samo rifovi i forme u mojim rukama ovih dana i samo sam seo i bangavo ih snimio da ih ne zaboravim i onda reko ajde da podelim sa drugarima na forumu, da se radujemo radosti kreacije ma kakva ona bila, pre nego napushavanju na drugim temama itd itd...to je sve. Naravno, ja bih ovo voleo da sviram sa bendom i tako to, ali ono, nije mi nuzhno to. Bitno mi je da snimam, da ostavljam iza sebe, to je kao neka ideja, e sad kakvo je i kome se svidja nije toliko bitno. A odavno znate da imam tendenciju da sve prenatrpam do besvesti

- whosyourdaddy
nemojte vise da hejtujete coveka, stvarno nema smisla. covek prvi uradio nesto nesvakidasnje i avant garde a vi sta ti je ovo?!?... - uspeh se ne prasta.
@Cortex imas moju punu podrsku (kao i uvek, ja sam tu da ti pomognem da dobijes "ton") na tebi je samo da sviris i nemoj nikoga da slusas, pici, nadji dobrog
bubnjara i nemas frke, za lapo godine bices novo ime na svetskoj sceni (svetskoj a nasoj)! Inace ako do sada nisi skontao meni je ovo sto si uradio ultra dobro, sveze, jos da se uvezba, zapakuje i to je to.

@Cortex imas moju punu podrsku (kao i uvek, ja sam tu da ti pomognem da dobijes "ton") na tebi je samo da sviris i nemoj nikoga da slusas, pici, nadji dobrog
bubnjara i nemas frke, za lapo godine bices novo ime na svetskoj sceni (svetskoj a nasoj)! Inace ako do sada nisi skontao meni je ovo sto si uradio ultra dobro, sveze, jos da se uvezba, zapakuje i to je to.

To te pitam matori.Cortex wrote:To su samo rifovi i forme u mojim rukama ovih dana i samo sam seo i bangavo ih snimio da ih ne zaboravim i onda reko ajde da podelim sa drugarima na forumu, da se radujemo radosti kreacije ma kakva ona bila, pre nego napushavanju na drugim temama itd itd...to je sve. Naravno, ja bih ovo voleo da sviram sa bendom i tako to, ali ono, nije mi nuzhno to. Bitno mi je da snimam, da ostavljam iza sebe, to je kao neka ideja, e sad kakvo je i kome se svidja nije toliko bitno. A odavno znate da imam tendenciju da sve prenatrpam do besvesti![]()
U tom slucaju, samo napred.