Zvezdana Kisa - Ana Maglica feat Drasko Popovic

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

SomiKnight

Re: Zvezdana Kisa - Ana Maglica feat Drasko Popovic

Post by SomiKnight » 02 Jan 2013, 13:16

nije ovo za hi fi, ciljna grupa je takva da joj treba nesto sa reglerima podignutim do vrha i tako je i napravljena.
Nije ovo za hifi, nije ni za razglas, a narocito nije za mp3 player-e koje tinejdzeri koriste, jer osim sto ostecuje sluh nije ni prijatno za slusanje. Da sam tinejdzer verovatno ne bih ovako razmisljao, ali nisam, pa eto razmisljam i o tim stvarima.
" sa reglerima podignutim do vrha" / " nadrukana pesmica"
Ovo gore i dobra produkcija ne idu zajedno. Mogli ste da kazete coveku ovo uz ovu pesmu moze da prodje jer eto koga briga za zvuk, ali definitivno ne mozete onda da kazete da je produkcija dobra.

Vezano za "kao da nije snimano kod nas", ja stvarno ne znam sta to moze drugo da znaci sem eto tako to treba da zvuci kao sto rade stranci, dok kod nas to niko ne bi mogao da umiksuje jer ovi nasi ne znaju.
Definitivno se ne slazem sa ovime, jer po meni produkcija nije dobra, dok kod nas ima i dobre produkcije, pa makar to bio i Vlado, nemam predstavu sta ima novo od domacih izdanja pa ne mogu da dam drugi primer, ako naletim napomenucu.

Ne sumnjam ja da MUzzY-ja tapsu po ramenu njegove kolege, kao sto ga vi tapsete po ramenu i govorite mu kako je sve super, ali mislim da ne bi bilo fer sa moje strane da primetim da ako nesto ne valja cutim o tome.

Da ne trujem temu dalje, dao sam svoje misljenje i obrazlozenje, ionako nemam vise nista konstruktivno da dodam sem napomene da je po meni to suvise kompresovano i da bi trebalo poraditi na tome.
Poz.

Kristijan
Uvaženi član

Re: Zvezdana Kisa - Ana Maglica feat Drasko Popovic

Post by Kristijan » 02 Jan 2013, 14:17

Пошто видим да се вади из контекста ово што сам написао, онда да дам превод за све оне који сувише брзо читају, јер су већ зашиљили тастатуру да оплету строги одговор. Дакле ја сам рекао како моји клинци ово коментаришу, и јасно нагласио да се њих у овом узрасту не тиче ни мастеринг, ни продукција, него усвајају ово као комплетан пакет, и ето њима ово не звучи као домаћа музика. У реду? Ако треба, могу још једном ово да напишем, ако сте сувише брзо прочитали први пут.

Post Reply